کدام افراد با رتبه علمی از رفتن به سربازی معاف می شوند؟ / شرایط دریافت امریه شرکت های دانش بنیان
رکنا: با اعلام جزئیات تسهیلات خدمت سربازی دانشبنیانها، افرادی که بیش از یک سال از فارغالتحصیلی آنها نگذشته باشد و بتوانند ۸۰ امتیاز جدول فناورانه را کسب کنند، واجد شرایط بهرهمندی از تسهیلات نظام وظیفه خواهند بود و افرادی که در رشتههای زیرمجموعه پزشکی تحصیل کردهاند و یا شاغل در شرکتهای نوع ۳ هستند نمیتوانند از مزایای این تسهیلات بهره مند شوند.
به گزارش رکنا به نقل از روابط عمومی پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، رسول بهرامی کارشناس نظام وظیفه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری طی سخنانی در پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی به بهانه روز سرباز، اعلام کرد: افراد کلیدی شاغل در شرکت های دانش بنیان که زمان سربازی آنها فرا میرسد، میتوانند از تسهیلات در نظر گرفته شده بهرهمند شوند. بر این اساس افرادی که بیش از یک سال از فارغالتحصیلی آنها نگذشته باشد و بتوانند ۸۰ امتیاز جدول فناورانه را کسب کنند، واجد شرایط بهرهمندی از این تسهیلات خواهند بود.
وی با بیان اینکه این ۸۰ امتیاز ، بر اساس سوابق بیمه، میزان فروش شرکت، متاهل بودن افراد و سمت آنها در داخل شرکت اعم از مدیرعامل ، عضویت در هیات مدیره یا عضویت در هیات موسس شرکت دانشبنیان محاسبه میشود، اظهار کرد: فرد متقاضی باید فارغالتحصیل مقاطع کارشناسی به بالا و دارای سابقه بیمه ۶ ماهه پیوسته در شرکت دانشبنیان مدنظر باشد تا بتواند ۸۰ امتیاز جدول فناورانه را کسب کند.
بهرامی ادامه داد: افرادی که در شرکتهای دانشبنیان نوع سوم فعالیت میکنند، نمیتوانند از تسهیلات امریه شرکت های دانش بنیان استفاده کنند و فقط میتوانند از پروژه جایگزین خدمت در دستگاههای دفاعی دولتی استفاده کنند. افرادی که بیش از یک سال از فارغالتحصیلی آنها گذشته یا به عبارتی دارای غیبت هستند نیز مشمول استفاده از این تسهیلات نخواهند شد. افراد بعد از پایان تحصیل یک سال معافیت تحصیلی دارند که در این مدت می توانند ادامه تحصیل دهند یا برای خدمت سربازی مراجعه کنند.
این کارشناس معاونت علمی با تاکید بر اینکه افرادی که در رشتههای زیرمجموعه پزشکی تحصیل کردهاند نیز نمیتوانند از این تسهیلات استفاده کنند.، یادآور شد: شرکتهای دانشبنیانی که میخواهند از این تسهیلات استفاده کنند باید دارای اظهارنامه مالیاتی بالای ۱۰۰ میلیون تومان یا لیست معاملات فصلی بالای ۵۰ میلیون تومان و یا لیست بیمه ۲۰ نفره باشند. شرکتهای دانشبنیان متقاضی با داشتن یکی از این سه شرط میتوانند یک نیروی سرباز جذب کنند و بر این اساس هر شرکت در هر سال شمسی ۳ نیروی سرباز میتواند جذب کند.
وی درباره تسهیلات پروژه جایگزین خدمت توضیح داد: این تسهیلات شامل دو گروه میشود. در طرح پروژه جایگزین خدمت در شرکتهای دانشبنیان که به شرکتهای دانشبنیان نوع اول و دوم تعلق میگیرد، افراد متقاضی باید امتیاز قابل قبولی را به دست آورند. این افراد در سامانه sina.bmn.ir ثبتنام میکنند، امتیازبندی میشوند و براساس امتیاز فناورانه و دانشآموختگی و بررسیهای بنیاد ملی نخبگان و دانشگاه دفاع ملی این افراد به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ارجاع داده میشوند. بعد از آن باید پروژهای که بابت آن پروپوزالی را تعریف میکنند، ارائه دهند. زمان پروژه میتواند بر اساس برنامه زمانبندی شده برای اجرای آن بین ۱۴ تا ۱۹ ماه متغیر باشد.
ارسال نظر