بازسازی عواقب سیل فیروزکوه در مناطق تحت مدیریت استان تهران

به گزارش رکنا به نقل از روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران، علیرضا مزینانی در اینخصوص اظهار داشت: مردادماه امسال سیل فیروزکوه ، موجب تخریب تعدادی از آبشخورهای حیات وحش و آسیب یکی از پاسگاه محیط بانی این شهرستان شد.

وی افزود: با توجه به ایام گرم سال و اینکه ضرورت تامین آب برای حیات وحش منطقه احساس می شد، سریعا موضوع بازسازی آبشخورهای آسیب دیده و احیاء آبشخورهای جدید در دستورکار قرار گرفت و خسارت های فنی وارده به برخی از آبشخورها تا جای ممکن رفع شد.

سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران با بیان اینکه بعلت حجم گل و لای جابجا شده برخی از تاسیسات و تجهیزات آبشخورهای حیات وحش در این میان مدفون شده و عملا کارایی خود را از دست داده است، ادامه داد: در این زمینه کار جانمایی آبشخورهای جدید به انجام رسیده و بزودی برنامه ساخت و احداث آن ها آغاز خواهد شد.

مزینانی همچنین با بیان اینکه خوشبختانه در جریان این سیل تلفاتی در حیات وحش منطقه نداشتیم، گفت: این سیل همچنین آسیب هایی به تاسیسات آبرسانی و ساختمان پاسگاه محیط بانی تنگه واشی نیز وارد کرده، که موضوع در حال پیگیری است.

وی با اشاره به اینکه در هنگام بروز بسیاری از بلایای طبیعی محیط بانان سازمان  حفاظت محیط زیست بواسطه حضور در مناطق، اولین دیده بان ها و حسگرهای طبیعی محسوب می شوند و به این علت، نیازمندی به حمایت های بیشتر محسوس است، تصریح کرد: البته در سیل ویرانگر فیروزکوه نقش محیط بانان در امدادرسانی و حضور داوطلبانه و اولیه مشهود بود و در این رابطه تلاش شد تا جای امکان به مردم آسیب دیده کمک میدانی شود.