به گزارش رکنا ،
بی توجهی خطرناک مدیران ارشد ایران به کربن زدایی از صنعت و اقتصاد / برنامه استراتژیک کشور چیست؟
رکنا: جهان به سمت کربن زدایی حرکت کرده است. حرکتی تند و سریع که هر کشوری با این موج خود را همراه نکند به زودی منزوی ترین کشور در اقتصاد خواهد شد و انزوا در اقتصاد،نابودی یک کشور در تمام عرصه های اجتماعی ، اقتصادی، فرهنگی را رقم می زند. سرعت تحولات در مسیر دور شدن از سوخت های فسیلی در جهان آنقدر بالا است که در کمتر از 20 سال برای کشورهایی که تغییرات را ایجاد نکند ،حکم نابودی دارد.
کربن زدایی از صنعت و اقتصاد / به گزارش رکنا، پایان سوخت های فسیلی نزدیک است. به دنبال انتشار یکی از جامعترین گزارشهای مربوط به تغییرات آب و هوایی در جهان، کارشناسان اقلیمی خواستار پایان استفاده از سوختهای فسیلی و کربن زدایی فوری از صنعت و اقتصاد شدند. شفاف سازی ، ابعاد تغییرات اقلیمی و پیامدهای اقتصادی، اجتماعی ، سیایس آن، چنان ویرانگر برای دولتمردان جهان نمایان شد که به سرعت برای خروج از عصر سوخت های فسیلی ،مسابقه گذاشته اند. مسابقه ای که ایران از آن جا مانده است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، روزی ۹۶ میلیون بشکه نفت در جهان مصرف می شود که ۶۲/۵ درصد آن سوخت در صنعت حمل و نقل است. با گسترش خودروهای الکتریکی شرکتهای بزرگ نفتی روند سرمایه گزاری برای منابع و چاههای جدید نفتی را کند کرده اند. سرمایه گزاری برای منابع جدید در کمترین میزان خود در بیست سال گذشته است. منابع موجود تخمین زده می شود که تا پایان این دهه کفایت بکنند. شرکتهای بزرگ نفتی جهان برای کاهش تقاضای نفت در ده سال آینده آماده می شوند.
برنامه ریزان استراتژیک کشور برای جهان بدون سوخت های فسیلی و تقاضای رو به کاهش نفت چه اندیشیده اند؟
ارسال نظر