اکثریت کارگرانی که عضو بسیج هم هستند امنیت شغلی ندارند

سازمان بسیج یکی از نیرو‌های پنجگانه سپاه پاسداران به شمار می‌رود که گردآوری، مدیریت و سازماندهی نیرو‌های داوطلب مردمی را در راستای اهداف سازمانی، بر عهده دارد. این نیرو که با نام‌های سازمان بسیج مستضعفین یا نیروی مقاومت بسیج هم شناخته می‌شود در ۵ آذر ۱۳۵۸ به فرمان روح الله خمینی تشکیل شد و پس از تصویب مجلس شورای اسلامی در دی ۱۳۵۹ قانوناً رسمیت پیدا کرد و به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تعلق گرفت. تشیکل‌های سازمان بسیج مستضعفین شامل: بسیج دانش آموزی، بسیج دانشجویی، بسیج جامعه پزشکی، بسیج جامعه مهندسین، بسیج اساتید، بسیج خواهران، بسیج ادارات

نصرالله دریابیگی، دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران در گفت و گو با رکنا، ضمن تبریک هفته بسیج به همه مردم گفت: 29 آبان سالروز تصویب قانون کار است که این روز  را به همه کارگران سخت کوش تبریک می گویم. نام سازمان بسیج مستضعفین یعنی این سازمان باید از ته دل حامی محرومان و اقشار ضعیف جامعه باشد که قطعا هم هست.

وی با بیان اینکه برخی حامیان جامعه کارگری امروز، از جمله مستضعف ترین افراد کشور هستند که امنیت شغلی ندارند افزود: 95 درصد از کارگران ایران که عضو بسیج هم هستند امنیت شغلی نداشته و در قالب قراردادهای موقت کار می کنند و هر موقع کارفرما بخواهد می تواند آنها را اخراج کند.

دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران گفت: مشکلات معیشتی این گروه از جامعه جز مطالبات است. در کشور ما کارگران طبق ماده 41 قانون کار که دستمزد و حقوق کارگران را مشخص کرده و حقوق نمی گیرند و فقط یک چهارم حقوق واقعی که در قانون مشخص شده را دریافت می کنند.

تورم شدید در خانواده کارگران

وی با اشاره به اینکه کارگران نزدیک سه میلیون دستمزد می‌گیرند، ادامه داد: این حقوق برای یک خانواده چهار ، پنج نفره تورم شدید ایجاد می کند و وضعیت اسفناکی برای جامعه کارگری است.

دریابیگی در پایان گفت: امیدواریم بسیج مستضعفین که حامی کار ، تولید، محرومان، مستضعفان است در همه سطوح در جهت احقاق حق کارگران قدم بردارد. خصوصا دولت آقای رییسی که یک دولت انقلابی و به یاد محرومان است. امیدواریم این دولت در جهت تحول اجتماعی و امنیت جامعه کارگری و رفع محرومیت های جامعه کارگری در سطوح مختلف معیشتی، درمانی، اجتماعی قدم های شایسته بردارد.