حجاج ایرانی مشکلی برای ادامه اسکان در سرزمین وحی ندارند

به گزارش رکنا از پایگاه اطلاع رسانی حج، پیرو حملات وحشیانه رژیم صهیونی به کشور و توقف پروازهای انتقال حاجیان، جلسه ویژه شورای برنامه ریزی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت ، به ریاست حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی و با حضور علیرضا بیات، رئیس سازمان حج و زیارت و جمعی از معاونان و مدیران بعثه و ستاد حج، در مکه مکرمه برگزار شد.

سرپرست حجاج ایرانی در ابتدای این جلسه با محکومیت اقدام جنایتکارانه و وحشیانه دشمن زبون صهیونیستی، شهادت جمعی از خادمین جبهه اسلام، از فرماندهان نیروهای نظامی تا دانشمندان هسته ای و مردم را به پیشگاه امام عصر (عج) و امام خامنه ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی، تسلیت گفت.

حجت الاسلام والمسلمین نواب به سابقه های چنین رخدادهایی در صدر اسلام و دوران پس از انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: در صدر اسلام، در برخی جنگ‌ها از جمله جنگ خندق (احزاب)، تمام کفر در مقابل تمام اسلام قرار گرفت و تصور می کرد که می تواند ریشه اسلام را قطع کند؛ پس از انقلاب اسلامی هم در همان سال‌های اول، ۷۲ نفر از مسئولان انقلاب را به شهادت رساندند به این امید که ملت از راه خود بازگردد یا روحیه انقلابی به بن بست برسد، امّا نه تنها دشمنان اسلام به هدف خود نرسیدند، بلکه اسلام و انقلاب بیش از پیش تقویت شد.

علیرضا بیات، نیز با محکومیت اقدام رژیم صهیونی و تسلیت شهادت سرداران جهان اسلام و جمعی از متخصصین هسته ای و تعدادی مردم عادی، تاکید کرد: همچنانکه در پیام رهبر معظم انقلاب آمده، ایران بر اساس حق مشروع خود، پاسخ قاطعی به این جنایت خواهد داد.

سایر حاضران در این جلسه از جمله حسن زرنگار، سرکنسول ایران در جده نیز با محکومیت اقدام جنایتکارانه رژیم صهیونیستی، تاکید کردند این جنایت به تسریع نابودی رژیم منحوس صهیونی منجر خواهد شد.

در ادامه جلسه سرپرست حجاج ایرانی و رئیس سازمان حج و زیارت و برخی معاونان و مدیران حاضر در جلسه، به تبادل اخبار آخرین وضعیت زائران ایرانی حاضر در مکه و مدینه پرداختند و سناریوهای مختلف درباره اسکان و انتقال زائران بررسی شد.

بر اساس گزارش اکبر رضایی، معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت، تاکنون ۱۰۷۸۵ تن از زائران ایرانی به میهن بازگشته اند و ۸۹۰۰ تن نیز، به عنوان زائران «مدینه بعد»، از مکه عازم مدینه النبی شده اند. بنابراین، در حال حاضر ۷۵۹۱۵ زائر ایرانی و عوامل خدمت به زائران، در مدینه و مکه حضور دارند.

 

در این جلسه، حجت الاسلام والمسلمین نواب، بیات و دیگر معاونان و مدیران بعثه تاکید کردند تمهیدات لازم برای ادامه اسکان زائران در شهرهای مکه و مدینه انجام شده و نگرانی از این بابت وجود ندارد و آرامش و اطمینان زائران مهمترین اولویت ستاد عملیات حج است.

حویزاوی مسئول دفتر نمایندگی سازمان حج در عربستان نیز گفت که وزارت حج عربستان با مشارکت جانشین وزیر و برخی مدیران این وزارتخانه اتاقی را برای رصد وضعیت تشکیل داده و اعلام آمادگی کرده اند که با تشکیل اتاق مشترکی با ایران، هرگونه امکانات لازم در حوزه های مسکن، تغذیه و حمل و نقل را در اختیار زائران ایرانی قرار دهند تا هیچکدام مشکلی از این جهت برای زائران ایرانی ایجاد نشود.

معصومی نماینده ایران ایر در عربستان نیز در جلسه اعلام کرد که پروازها از عربستان به ایران تا بامداد فردا فعلاً متوقف شده و این توقف ممکن است تمدید شود.

در این جلسه سناریوهای مختلف انتقال زائران به میهن، اعم از سناریوهای انتقال هوایی، زمینی و دریایی به طول مفصل مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تاکید شد باید به زائران اطمینان خاطر داده شود که مشکلی به وجود نخواهد آمد.

حجت الاسلام والمسلمین نواب همچنین با اشاره به جریحه دار شدن احساسات زائران ایرانی نسبت به ددمنشی های رژیم صهیونیستی، خاطرنشان کرد این احساسات باید در مسیر درست هدایت شود.

برگزاری برنامه های گرامیداشت شهدای حمله رژیم صهیونی به عنوان شهدای جهان اسلام در کاروان‌ها و هتل های محل استقرار زائران ایرانی نیز از جمله مباحثی بود که در این جلسه درباره آن تبادل نظر شد.

اخبار تاپ حوادث

وبگردی