تغییر زمان برگزاری آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی ۱۴۰۴ / ثبتنام در مردادماه انجام می شود
رکنا: زمان برگزاری آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی ۱۴۰۴ تغییر کرد.

به گزارش رکنا، امیرمحمد فراهانی، سرپرست روابط عمومی معاونت آموزشی وزارت بهداشت از اعمال تغییراتی در برگزاری کنکور دکتری تخصصی و پژوهشی سال ۱۴۰۴ خبر داد. به گفته وی، زمان برگزاری این آزمون از ۱۲ تیرماه به ۸ آبان ماه منتقل شده است.
فراهانی افزود: ثبتنام متقاضیان در مردادماه انجام خواهد شد و پذیرفتهشدگان، ورودی نیمسال بهمن ۱۴۰۴ خواهند بود. همچنین، کسب حداقل ۳۰ درصد نمره تراز شده آزمون کتبی برای ورود به مرحله مصاحبه الزامی است. علاوه بر این، داوطلبان باید حداقل ۳۰ درصد نمره کل تراز شده (مجموع کتبی و مصاحبه) را برای قبولی نهایی کسب کنند.
وی تاکید کرد: در صورت عدم کسب حدنصابهای مذکور در هر یک از مراحل آزمون، داوطلب از فرآیند پذیرش حذف خواهد شد.
فراهانی در پایان یادآور شد که طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، پذیرفتهشدگان دوره روزانه سال ۱۴۰۳ از شرکت در آزمون سال ۱۴۰۴ محروم خواهند بود. این محرومیت شامل پذیرفتهشدگان شهریهپرداز و دانشگاه آزاد نخواهد شد.
-
CNC چیست؟ + فیلم
ارسال نظر