واگذاری ۱۲۰ تا ۱۳۰ فرزند خوانده به متقاضیان یک استان

به گزارش رکنا به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا وحید زاده گفت: هم اکنون به دلیل شرایط جسمی بسیاری از خانواده هر ساله شاهد رشد مشکل ناباروری در بین زوج‌های جوان هستیم.

وی افزود: هر ساله به تناسب تعداد بچه‌هایی که وارد شیرخوارگاه می‌شوند، حدود ۱۲۰ تا ۱۳۰ فرزند را به خانواده‌هایی که دارای شرایط باشند و فرزند در خانواده احساس امنیت کند، واگذار می کنیم.

مدیر کل بهزیستی استان کرمان با بیان اینکه به تناسب هر فرزند، ۲۰ خانوار در نوبت هستند، بیان کرد: در بین فرزندانی که در اختیار ما هستند هم نوزاد سالم و هم نوزاد معلول است که بیشتر افراد متقاضی فرزند سالم هستند.

وی بیان داشت: اغلب خانواده‌های متقاضی فرزند در استان کرمان، فرزند نوزاد دختر می‌خواهند که این روند کار را کمی سخت می‌کند و بعضی بچه‌هایی بد سرپرست یا بی سرپرست که بالای ۲ ،۳ و ۴ ساله هستند، خانواده‌ای متقاضی آن ها نمی‌شود.

وحیدزاده گفت: تعداد دختران و پسرانی که در شیرخوارگاه‌های استان نگهداری می‌شوند، مساوی است، اما به دلیل تقاضای فرزند دختر و همچنین آسیب پذیری دختران دادگاه بیشتر تمایل به سپردن دختران به خانواده‌های متقاضی دارد. از طرفی به جز اینکه دختران آسیب پذیر‌تر هستند، ممکن است عضوی از خانواده کودک پیدا شود، به همین دلیل اولویت بهزیستی هم در سپردن فرزند به خانواده خودش است. از این رو می‌توان گفت تعداد سپردن دختران به خانواده متقاضی، کم‌تر شده، اما تعداد متقاضی‌ها رو به افزایش است.

وی تصریح کرد: اولویت اصلی سپردن کودک به خانواده‌ها، فرزندان بی سرپرست واجد شرایط واگذاری است، زیرا تعدادی از آن ها قابلیت واگذاری ندارند، به طور مثال کودکانی هستند که از هیچ نظر مشکلی ندارند، ولی حکم قاضی مبنی بر سپردن به خانواده داده نمی‌شود، دلیل آن هم اختلافی است که در دادگاه حل نشده و از طرفی ممکن است یک کودک حکم قضایی برای واگذاری داشته‌باشد، اما در عین حال بیمار باشد و واگذار نمی‌شود.

مدیر کل بهزیستی استان کرمان گفت: بیشتر خانواده‌ها متقاضی کودکان شیرخوار هستند، منتهی با ورود متقاضیان به سامانه فرزندخواندگی تمام شرایط در آن ثبت شده که با توجه به سن و شرایط فرزند واگذار می‌شود.

وبگردی