تاثیر تغییرات اقلیمی بیماری های قلبی و عروقی
رکنا: دبیر علمی بیست و چهارمین کنگره تازههای قلب و عروق با بیان اینکه تغییرات اقلیمی جهانی یکی از عوامل افزایش بیماریهای قلبی و عروقی به شمار میرود، بر لزوم تشخیص زودهنگام بیماریهای قلبی به ویژه در زنان تاکید کرد.
به گزراش رکنا، به نقل از انجمن آترواسکلروز ایران، مسعود اسلامی افزود: با توجه به پیشرفتهای انجام شده در درمان بیماری های قلبی عروقی و نیز چالشهای ایجاد شده در این حوزه طی سالهای اخیر نیاز به اشتراک و تبادل اطلاعات بین پزشکان بیش از پیش احساس میشود.
وی با اشاره به اینکه تغییرات اقلیمی جهانی یکی از عوامل افزایش بیماریهای قلبی، عروقی در جهان به شمار می رود بر لزوم تشخیص زودهنگام بیماریهای قلبی به ویژه در زنان اشاره کرد.
اسلامی همچنین بر لزوم توجه و تمرکز بر بالا بودن چربی خون، چاقی و عوارض قلبی - عروقی تاکید کرد و افزود: از آنجا که تشخیص زودهنگام و تمرکز بر کاهش عوامل خطرساز مرتبط با بیماری قلبی و عروقی یکی از اصلیترین مباحث کنترل این بیماریها به شمار میرود، در این کنگره تلاش شده است تا با تاکید بر این موضوعات و تعامل علوم مختلف در بهروز رسانی و ارتقای دانش پزشکان، متخصصان و صاحب نظران اقدام شود.
مسعود قاسمی رئیس بیست و چهارمین کنگره تازههای قلب و عروق نیز با اشاره به برگزاری این کنگره اظهار داشت: این کنگره با هدف ارایه جدیدترین یافتههای تشخیصی، پیشگیری و درمانی در زمینه قلب و عروق و نیز نقش هوش مصنوعی در درمان بیماری های قلبی با حضور بیش از پنج هزار شرکت کننده از داخل و خارج کشور از آمریکای شمالی، آلمان، ایتالیا و ترکیه برگزار می شود.
وی تصریح کرد: هدف از برگزاری این کنگره، بررسی آخرین دستاورد ها، دستورالعمل ها (گایدلاین ها) و تحقیقات در گرایش های مختلف قلبی، عروقی در حوزه تشخیصی، پیشگیری و درمانی به همراه ارایه روش های نوین درمان و استفاده از تکنولوژیهای جدید از جمله هوش مصنوعی است.
به گفته قاسمی، همچنین این کنگره محلی برای توسعه شبکه ارتباطی بین محققان رشته های مختلف قلبی، عروقی و نیز اشتراک و تبادل نظریه و تجربه های علمی میان استادان و پزشکان این رشته است.
به گفته وی، با توجه به پیشرفت های انجام شده در درمان بیماریهای قلبی و عروقی از یک سو و از سوی دیگر چالش های ایجاد شده در این حوزه طی سال های اخیر نیاز به اشتراک و تبادل اطلاعات بین پزشکان بیش تر از پیش احساس می شود.
قاسمی، معرفی محصولات دارویی جدید و نیز ارائه آخرین فن آوری ها و تجهیزات پزشکی که در جهت تسریع و بهبودی بیماران نقش موثری دارند به عنوان دیگر اهداف برپایی این کنگره برشمرد.
مژده مزیدی دبیر اجرایی این کنگره نیز گفت: در این کنگره آخرین تحقیقات، ایدهها و روشهای نوآورانه به متخصصان قلب و عروق، فوق تخصص قلب، فلوشیپ اینترونشنال، بیهوشی قلب، جراحان قلب، فوق تخصص اکوکاردیوگرافی، متخصصان الکتروفیوزیولوژی، رزیدنت ها و فلوشیپ های قلب و عروق و پرستاران ویژه قلب ارایه خواهد شد و این کنگره دارای بالاترین امتیاز بازآموزی برای پزشکان و پرستاران است.
ارسال نظر