تشریح آخرین وضعیت پرداخت مطالبات مراکز درمانی
رکنا: مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران آخرین وضعیت پرداخت مطالبات مراکز درمانی را تشریح کرد و در خصوص حمایت از بیماران مبتلا به کرونا گفت: این سازمان برای درمان بیماران کرونایی بر اساس پروتکلهای وزارت بهداشت اقدام می کند به نحوی که در بخش بستری ۹۰ درصد هزینه و در بخش سرپایی ۷۰ درصد هزینه ها را پوشش میدهد.
مطالبات / به گزارش رکنا، دکتر محمد مهدی ناصحی در خصوص حمایت سازمان بیمه سلامت ایران از بیماران مبتلا به کرونا بیان کرد: در بحث کرونا سازمان بیمه سلامت از ابتدا بدون هیچ محدودیتی در بیمارستانهای دولتی وخصوصی همکاری های لازم را داشته است.
وی ادامه داد: متوسط این هزینه ها ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان است که مبلغ ۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان آن را بیمه سلامت متعهد می شود که پرداخت کند. البته این مبلغ میانگین هزینه درمان بیماران است. هر بیمار بسته به نوع نیازی که دارد ممکن است هزینه درمانش نیز متفاوت باشد.
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران درباره پرداخت بدهی های سازمان بیمه سلامت گفت: در بخش خصوصی تا نیمه اول دی ماه سال ۹۸ و در بخش دولتی تا اواسط خرداد ماه سال ۹۹ مطالبات را پرداخت کرده ایم. این نکته را در نظر بگیرید که خود ما هم مطالبات زیادی از سازمان برنامه و بودجه داریم که با این حال خدمات را ارائه می دهیم، اما این معوقات از سال ۹۷ وجود دارد که سازمان برنامه و بودجه باید در اختیار ما قرار دهد.
دکتر ناصحی افزود: مرداد ماه امسال مطالبات پزشک خانواده روستایی پرداخت شده است. همچنین در بخش خصوصی کلیه مطالبات و داروخانه ها تا سال ۹۸ تصفیه شده در سال ۹۹ نیز مطالبات را تا تیر ماه تسویه کرده ایم.
وی افزود: در بحث بیمه روستایی با توجه به تفاهم نامه ای که با معاونت بهداشتی در وزارت بهداشت به امضا رسیده است، قرار است هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان سازمان بیمه سلامت و به همین اندازه نیز معاونت بهداشتی در اختیار قرار دهد تا جمعا حدود ۴ هزار میلیارد تومان برای ارائه خدمات 12 گانه در حوزه روستایی هزینه شود.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران در خصوص تخصیص منابع این سازمان نیز گفت: ۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به سازمان بیمه سلامت تخصیص یافته بود که از این مبلغ ۲ هزار و ۹۷۰ میلیارد تومان پرداخت شده و مابقی مبلغ را امیدواریم سازمان برنامه و بودجه در اختیار ما قرار دهد. در صورتی که این مشکل برطرف شود ارائه خدمت دچار اختلال نخواهد شد. باید توجه داشت که سختی کار دراین شرایط به انگیزه مضاعف نیاز دارد که با پرداخت به موقع میتوان انگیزه کادر درمانی را افزایش داد.
دکتر ناصحی اظهار کرد: در دولت الکترونیک ونسخه الکترونیک پیشرفتهای خوبی در کشور صورت گرفته است. امیدواریم به همین منوال بتوانیم اهدافمان را در نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک پیش بریم. البته عدم هماهنگی هایی نیز وجود داشته است که ما از سوی بیمه سلامت اعلام آمادگی کرده ایم تا فعالیتمان را در این حوزه در بیمارستانهای دولتی افزایش دهیم. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر