هدفگذاری مجتمع ایستگاهی مترو با نگاه اقتصادی و درآمدزایی

شهرداری / به گزارش رکنا، عبدالحمید امامی در جلسه بررسی پروژه ایران مال، بر ضرورت استفاده از ثروت و سرمایه های مدیریت شهری در مسیر درآمد زایی تاکید کرد و افزود: حرکت به سمت ایجاد منابع مالی جدید و پایدار یکی از سیاست‌های مدیریت شهری است.

وی پروژه هزار و یک شهر در منطقه۲۲ را فرصتی برای بازگرداندن نشاط به شهر خواند و گفت: احداث این مجموعه یک فرصت است تا بتوانیم نشاط و شادابی را به شهر و شهروندان بازگردانیم.

معاون شهردار تهران تامین منابع مالی را از وظایف مهم معاونت مالی و اقتصاد شهری اعلام کرد و افزود: سیاست شهرداری و شورای‌شهر تهران این است که منابع غیرنقد شهر را بیشتر کنند.

در ادامه سید مناف هاشمی معاون حمل و نقل شهردار تهران در ادامه با اشاره به احداث خط ۱۰ مترو گفت: خط ۱۰ مترو به طول ۴۳ کیلومتر و ۳۵ ایستگاه در غربی ترین نقطه از مترو تهران (وردآورد )آغاز شده و در مسیر شرقی ترین نقطه از پایتخت (قنات کوثر) امتداد خواهد داشت.

وی افزود: احداث این خط به ۳ فاز تقسیم بندی می شود که تا پایان سال جاری فاز ۱ احداث خط ۱۰ مترو با پیمانکاری قرارگاه خاتم الانبیاء اجرایی خواهد شد و امیدواریم بتوانیم امسال ٥٠ درصد از بودجه عمرانی شهرداری تهران را در حوزه‌های توسعه‌ای، حمل و نقل و تملک جذب کنیم تا بتوانیم اتفاقات خوبی را در حوزه مترو، اتوبوسرانی و تاکسیرانی دنبال کنیم و مجتمع ایستگاهی مترو با نگاه اقتصادی و درآمدزایی باید با کمک مناطق ٢٢ گانه هدف گذاری شود.

بنا براعلام روابط عمومی معاونت مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران، در ادامه علی نوذرپور شهردار منطقه ۲۲ نیز با بیان اینکه هزار و یک شهر یک پروژه مشارکتی بین شهرداری و بخش خصوصی است، اظهار کرد: زمین این پروژه متعلق به شهرداری بوده و اخیرا سند آن از بنیاد تعاون ارتش اخذ شده که متناسب با پیشرفت فیزیکی به شریک واگذار خواهد شد و شهرداری منطقه توانسته جمعا ۲۳۵هکتار زمین از تعهدات باقیمانده را دریافت کند. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.