تشریح محدودیت‌های جدید کرونایی در ۷ استان

 کرونا / به گزارش رکنا، ایرج حریرچی، در برنامه «تیتر امشب» شبکه خبر سیما، از محددویت‌های جدید کرونایی در استان تهران و ۶ استان دیگر خبر داد و گفت: در مجموع محدودیت‌هایی برای هفت استان از جمله استان تهران برای مشاغل سطح سه و برخی مراکز اعمال شد.

وی افزود: از ۱۲ مهر تا ۱۸ مهر ۹۹ به مدت یک هفته مراکز و فعالیت‌های دانشگاه‌ها، مدارس شبانه روزی، حوزه‌های علمیه، آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای، زبانسراها، و سایر آموزشگاه‌ها و کتابخانه ها، مساجد و مصلی‌ها، سینما، تئاتر و مراکز مشابه، موزه و باغ موزه‌ها، تالارهای پذیرایی، آرایشگاه‌های زنانه و سالن‌های زیبایی، برگزاری مراسم اجتماعی، فرهنگی و همایش‌ها، باشگاه‌های ورزشی پربرخورد از جمله کشتی، جودو و کاراته و موارد مشابه، کافه‌ها، قهوه خانه‌ها و چایخانه‌ها، باغ وحش‌ها و شهربازی‌ها، مراکز تفریحی آبی و استخرهای سرپوشیده و سالن‌های بدنسازی و همچنین برگزاری نماز جمعه تعطیل است.

معاون کل وزارت بهداشت، گفت: ممکن است این محدودیت‌ها در سایر استان‌هایی که در معرض خطر قرار دارند هم با نظر وزرای بهداشت و کشور، اعمال بشود.

وی با بیان اینکه مشاغل به ۴ دسته تقسیم شده اند، ادامه داد: مشاغل سطح ۱ مانند گروه‌های شغلی نانوایی، مراکز فروش مواد غذایی هیچگاه نباید تعطیل شوند. سطح ۲ مانند پاساژها و مراکز خرید، مراکز متبرکه و زیارتگاه‌ها و مراکز تفریحی که تاکنون یکبار تعطیل شده اند، اما امروز تعطیل نشده اند.

حریرچی ابراز امیدواری کرد مدارس و مراکز آموزشگاهی به صورت غیر حضوری برگزار شود.

وی ادامه داد: بیش از ۷ ماه است که تعداد جان باختگان ما سه رقمی شده است. ما مرگ بیش از ۲۰۰ نفر را هم داشته ایم.

حریرچی افزود: در تبریز تعداد مرگ بر اثر کرونا برای دو تا سه روز بیش از فوتی‌ها با مرگ عادی بوده است و این تعداد فوتی‌ها بیش از میانگین روزانه ۶۸ شهید در تمام دوره جنگ تحمیلی است.

معاون کل وزارت بهداشت، شرایط فعلی کشور را به شرایط جنگی تشبیه کرد و گفت: در شرایط کامل تحریم هستیم.

حریرچی از افزایش اختیارات استانی در کنترل شیوع ویروس کرونا در دو هفته اخیر گفت و افزود: برای تسریع در امر تصمیم گیری به استان‌ها اختیار داده شده است تا با هماهنگی با ستاد استانی مقابله با کرونا تصمیمات جدیدی بگیرند.

وی ادامه داد: با تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا پوشش ماسک هنگام خروج از منازل اجباری شد و به کمیته بهداشتی و امنیتی مأموریت داده شد به فرهنگسازی بیشتر بپردازد.

معاون کل وزارت بهداشت، با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری، گفت: باید در بعضی از سیاست‌ها تجدید نظر کنیم و از امور ارشادی به امور حاکمیتی برسیم.

وی درباره توزیع واکسن آنفلوانزا، افزود: ابتدا به بیماران خاص و کارکنان بهداشت و درمان به صورت دولتی و رایگان داده می‌شود.

حریرچی با بیان اینکه واکسن آنفلوآنزا بومی تا دو ماه دیگر تولید می‌شود، گفت: چنانچه بیش از تعداد ۲ و نیم میلیون دوز واکسن وارد کشور شود با قیمت ۴۰ تا ۴۵ هزار تومانی توزیع می‌ شود. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.