تهران، الگوی جریمه در رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی می‌شود

پایتخت / به گزارش رکنا، عبدالرضا رحمانی‌فضلی روز چهارشنبه در حاشیه نشست کمیته امنیتی انتظامی ستاد مقابله با کرونا در جمع خبرنگاران یکی از محورهای نشست امروز را بازنگری در نحوه اعمال، اجرا و و نظارت بر پروتکل‌های بهداشتی عنوان و اظهار کرد: گزارش‌های مفصلی ارائه شده و این گزارش‌ها نشان می‌دهد روند نظارت متأسفانه کاهشی بوده و این کاهش اثر خود را بر تعداد مبتلایان، بستری‌شدگان و فوتی‌ها نشان داده است.

وی افزود: مجدداً تاکید شد تا ادارات، اصناف، اماکن عمومی و همه مواردی که تاکنون برای آنان پروتکل نوشته شده، زمان‌بندی اجرا و نظارت خود را ظرف یک هفته اعلام کنند و مقرر شد به موارد رعایت پروتکل‌های بهداشتی زیر متوسط، حتماً تذکر داده شود. از نهادها خواسته شد برنامه‌ها را تا رسیدن به نقطه مطلوب ادامه دهند.

وزیر کشور درباره ماسک و نحوه تولید و توزیع آن گفت: طبق گزارش‌های ارائه شده ماسک با قیمت هزار تا ۱۳۰۰ تولید و توزیع شده است که البته شبهاتی مبنی بر این ایجاد شد ماسک با این قیمت به راحتی در اختیار مردم نیست. بنابراین قرار شد گزارشی از نحوه ارائه ماسک به مردم در یک ماه اخیر گزارشی داده شود.

فضلی، وزارت بهداشت و کادر درمانی و داروخانه‌ها و پس از آن حمل و نقل عمومی، مدارس، دانشگاه‌ها و اصناف را اولویت نخست توزیع ماسک عنوان کرد و ادامه داد: ماسک باید به تعداد در اختیار این نهادها و سازمان‌های اعلام شده قرار بگیرد و روزانه ۲۰ میلیون ماسک در کشور تولید می‌شود.

وی با اشاره به اجرای سیاست‌های جدید به منظور رعایت پروتکل‌های بهداشتی، تصریح کرد: جریمه کردن افرادی که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند یکی از سیاست‌های جدید کمیته امنیتی انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا است و طبق دستورالعملی که امروز نوشته شد، تهران به عنوان الگوی ویژه برای اجرای این سیاست مطرح شده است.

وزیر کشور افزود: در صورت تصویب این طرح در ستاد ملی مقابله با کرونا، با روش‌هایی که کمترین مواجهه را با مردم داشته باشیم و بیشترین روش که اقناعی و همراه سازی است، افرادی که پروتکل‌های بهداشتی را مراعات نمی‌کنند جریمه می‌شوند.

فضلی تاکید دیگر جلسه را بازدارندگی، اقناع‌سازی و همراهی همه مردم دانست و گفت: کمیته اطلاع‌رسانی مکلف شد تا برنامه اجرایی و زمان‌بندی برنامه‌های خود را با توزیع مسؤولیت‌ها و وظایف همه دستگاه‌هایی که در امر تبلیغات و اطلاع‌رسانی در رسانه‌ها نقش دارند، تعیین تکلیف کند تا این افراد هم در جلسه حضور یابند و موارد به آنان ابلاغ شود. روند کلی اقداماتی که تاکنون انجام شده قابل قبول است اما رسیدن به نقطه مطلوب برای کاهش بستری و بیماری گام‌های بلندی باقیمانده که باید برداشته شود.

وی افزود: کرونا محدودیت‌های سختی ایجاد کرده است اما تنها راه غلبه بر آن همراهی و همکاری همه است، برای ادامه همکاری از همه نهادها به ویژه اصناف خواست تا بیشتر همکاری داشته باشند و گفت: از آنجا که مردم بیشترین تعامل و تردد را با اصناف دارند از آنان می‌خواهیم همکاری بیشتری داشته باشند. طبق گزارش ارائه شده ۶۰ درصد اصناف پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کردند که باید دست‌کم به ۸۰ درصد برسد. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.