مصرف کدام مواد غذایی برای جلوگیری از جوش زدن مفید است؟
رکنا: جوش یا آکنه معضلی است که بیشتر افراد با آن درگیر هستند، اما مصرف برخی از مواد غذایی برای جلوگیری از آن توصیه میشود.
جوش / امروزه جوش به یک معضل بسیار جدی در علم پزشکی تبدیل شده است، به طوری که برخی افراد برای رهایی از آن، با مشورت پزشک یا خودسرانه اقدام به خرید کرمهای ضدجوش میکنند.
به گزارش رکنا، جوش یا آکنه مشکلی است که بیشتر در دوران بلوغ و سنین نوجوانی بروز پیدا میکند، اما ممکن است در دورههای بعدی زندگی یا حتی در بزرگسالان هم دیده شود، اما اگر جز آن دسته از افرادی هستید که زیبایی برایتان در اولویت است حتماً مطلب زیر را مطالعه کنید.
چه بخوریم تا جوش نزنیم؟
۱_ کلسیم بدنتان را با مصرف گیاهی مانند شیر بادام تامین کنید.
۲_ برای شیرین کردن به جای قند و شکر حتماً از عسل طبیعی استفاده کنید.
۳_ مصرف غلات کامل به خصوص برنج قهوهای را در اولویت برنامه غذایی روزانه خود قرار دهید.
۴_ مصرف مغزهایی مانند پسته و گردوی برزیلی را جدی بگیرید.
۵_ برای پخت غذاهای گوناگون حتماً روغن کلزا را با روغن زیتون ترکیب کنید.
۶_ مصرف میوههای غنی و مغذی مانند سیب انگور و تمشک را در اولویت قرار دهید و از خوردن مواد غذایی چرب و پرکالری مانند چیبس و پفک پرهیز کنید.
۷_ سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج نارنجی رنگ یا هویج را انتخاب کنید و مصرف آنها را جدی بگیرید.
۸_ مکملهای غذایی مانند ویتامین E و سلنیوم را با مشورت پزشک تهیه و سپس مصرف کنید.
۹_ برای کاهش آکنههای هورمونی نوشیدن چای نعناع، چای زردچوبه و چای سبز را جدی بگیرید.
۱۰_ به مصرف غذای مغذی و کامل به نام ماهی اقدام کنید و از خواص ضدالتهابی آن به منظور داشتن پوستی سالم و شاداب بهره ببرید.
۱۱_ متخصصان معتقدند که مصرف نوشابه به علت مواد نگهدارنده و قند به عنوان یکی از مهمترین خوراکیها جهت کاهش طول عمر و افزایش بروز جوش شناخته شده است؛ بنابراین مصرف این قبیل خوراکیها را کنار بگذارید و این نوشیدنیهای مضر را با مصرف آب جایگزین کنید.
کدام مواد غذایی یا خوراکی باعث بروز جوش خواهند شد؟
برخی از متخصصان مدعی هستند که دلیل اصلی بروز جوش مشخص نیست، اما مصرف برخی از مواد غذایی یا خوراکی از قبیل دانههای تصفیه شده و شکر، برخی از نان ها، شیرینی جات، محصولات لبنی، غذاهای آماده و چرب مانند فست فودها یا سیب زمینی سرخکرده، غذاهای سرشار از چربی امگا ۶، شکلاتهای شیری، غذاهای ادویه دار، پنیر، آجیل، غذایی که سبب بروز حساسیت میشوند، نوشابه، پیتزا، برخی از میوهها و آب میوهها، سویا و برخی از غذاهای دریایی باعث پدید آمدن آنها میشود.
ارسال نظر