معاون برنامهریزی و هماهنگی معاونت امور زنان خبر داد:
شناسایی 9 هزار زن و دختر بیسواد در سال ۹۸
رکنا: معاون برنامهریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در تشریح برنامهها و اقدامات مشترک معاونت امور زنان و وزارت آموزش و پرورش گفت: یکی از نتایج این همکاری، سوادآموزی ۹ هزار زن و دختر بیسواد و نوسواد روستایی و عشایری در ۲۲ استان است.
زنان / زهرا جواهریان در نشست همکاری های مشترک و امضای تفاهمنامه معاونت امور زنان و خانواده با آموزش و پرورش که باحضور معصومه ابتکار معاون رئیس جمهوری و محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش و جمعی از مدیران و معاونان وی که در دفتر معاونت برگزار شد، درباره همکاری های میان بخشی این معاونت با آموزش و پرورش توضیح داد و افزود: معاونت امور زنان و خانواده در دولت دوازدهم بیش از ۱۶ موافقت نامه با دستگاه های مختلف و وزارتخانه ها به امضا رساند که بیشترین آن با آموزش وپرورش بود.
به گزارش رکنا، وی ادامه داد: در سال ۹۷ تفاهمنامه حمایت از برگزاری کارگاه های آموزشی ارتقای مهارت های پرورشی مربیان مدارس میان وزارت آموزش و پرورش و معاونت به امضا رسید که بر اساس آن دوازده جلد مهارت ها تهیه و آموزش داده شد.
معاون برنامه ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری یادآور شد: مطابق این تفاهمنامه، برای ۲۰۶۴ مربی این اقدام انجام شد که یکی از آن، آموزش مهارت های زندگی برای خاصمربیان پرورشی بود.
جواهریان، امضای تفاهمنامه توسعه سوادآموزی زنان و دختران روستایی و عشایری در سال ۹۷ را از دیگر اقدامات عنوان کرد و اظهارد اشت: به دنبال این تفاهم نامه، با حضور ۱۴۷۰ آموزش دهندگان زن، سوادآموزی ۹ هزار زن و دختر بیسواد و نوسواد روستایی و عشایری در۲۲ استان صورت گرفت.
معاون برنامه ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در ادامه افزود: حمایت از طرح ملی ارتقای آگاهی های دانش آموزان دختر با در نظر گرفتن جایگاه و نقش کارکردهای نهادهای مدنی، توان افزایی مدرسان آموزش خانواده و انجمن اولیا ومربیان از طریق آشنایی با مفاهیم تاب آوری اجتماعی و گفت و گوی بین نسلی از دیگر اقداماتی است که معاونت امور زنان و خانوادهآن را پیگیری و دنبال کرده است. این طرح تاب آوری ملی در ۸۰۰ محله در کشور اجرا شده است.
وی یادآور شد: امضای تفاهمنامه آموزش مهارت های گفت وگوی موثر دانش آموزان با اولیا و گروه های همسالان، توان افزایی دانشجویاندانشگاه فرهنگیان در سراسر کشور در سال ۹۸ صورت گرفت که در این سال تدوین بسته عملیاتی بازگرداندن دختران بازمانده از تحصیل در پنج استان هم به سرانجام رسید. همچنین مدرسه مهربانی برای مناطق بسیار محروم و مناطقی همانند سیستان و بلوچستان پیگیری و ایجاد شد که در استان سیستان وبلوچستان، ۱۴۸۱ دختر بازمانده از تحصیل شناسایی و آموزش داده شدند.
جواهریان ادامه داد: تهیه پادکست های خانمان در دوران کرونا، آموزش برکت زندگی با اصلاح الگوی مصرف، ساخت فیلم و انیمیشن با موضوع گفت وگوی بین نسلی و خانواده و همچنین تهیه و تنظیم سرود ملی دختران از دیگر اقدامات معاونت و آموزش و پرورش بوده است.
وی تصریح کرد: امروز در این نشست هم در ادامه پیگیری برنامه های گذشته، تفاهمنامه ای با موضوعات آموزش مهارت های گفت گو وارتباط موثر، آموزش افزایش مشارکت اجتماعی دختران، آموزش مهارت های کودکیاری به دختران و جذب دانش آموزان بازمانده از تحصیل در پنج استان به امضا خواهد رسید.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر