مقررات جدید مراسم عروسی

به گزارش رکنا ، پس از بیش از ۳ ماه تعطیلی در چارچوب سیاست مبارزه با ویروس کرونا، سالن‌های عروسی در ترکیه مجازند در چارچوب‌های بخشنامه شده از سوی وزارت کشور به تمامی ۸۱ استانداری ترکیه، فعالیت خود را آغاز کنند.

به گزارش روزنامه “حریت” ترکیه، اما رعایت نکات زیادی در این بخشنامه‌ها مورد تاکید قرار گرفته به نحوی که مراسم عروسی را تقریبا از آنچه پیشتر رایج بوده دور و به یک مراسم بی سروصدای بدون شور تبدیل کرده است.

قوانین جدید که سالن‌های پذیرایی باید رعایت کنند شامل:

۱- قرار دادن یک مامور تب‌سنج در ورودی سالن و هدایت افراد با تب بالای ۳۸ به نزدیک‌ترین مرکز درمانی

۲- سالن‌ها باید با نصف یا یک سوم ظرفیت اسمی خود فعالیت کنند و میزها و صندلی‌های خود را متناسب با اصل فاصله‌گذاری بچینند.

۳- قوانین بخشنامه شده به سالن‌ها باید در ورودی سالن‌ها در مکانی در جلوی چشم همگان نصب شود.

۴- مراسم تا جای ممکن کوتاه و در فضای باز برگزار شود و از تجمع بلندمدت مهمان‌ها در محیط سربسته جلوگیری شود.

۵- رقص دسته‌جمعی ممنوع است و تنها عروس و داماد می‌توانند با یکدیگر برقصند.

۶- مواد ضدعفونی کننده باید به وفور و در تمامی اماکن سالن‌های عروسی در دسترس مهمان‌ها باشد.

۷- ورود مهمان‌ها به اماکن مسقف سالن عروسی بدون زدن ماسک ممنوع است. سالن‌ها موظف‌اند به تعداد مهمان‌ها ماسک تهیه کرده و هنگام ورود در اختیار آنها قرار دهند. عروس و داماد و مامور قرائت خطبه عقد و شاهدان نیز از این اصل مستثنی نیستند.(در ترکیه زدن ماسک در بیرون از منزل از هفته گذشته احباری شده است.)

۸- در چیدمان میز و صندلی فاصله حداقل ۱.۵ متری بین میزها و ۶۰ سانتی‌متری بین صندلی‌ها الزامی است.

۹- مقررات حفظ فاصله اجتماعی لازم نیست در بین اعضای یک خانواده در سالن رعایت شود.

۱۰- ممنوع بودن در آغوش گرفتن و بوسیدن یکدیگر از سوی مهمان‌ها

۱۱- طلا و جواهر و هدایای نقدی که از سوی مهمان‌ها برای عروس و داماد تقدیم می‌شود به بدن یا لباس آنها وصل نخواهد شد بلکه در یک جا جمع خواهد شد و در پایان مراسم به عروس و داماد تحویل خواهد شد.

۱۲- جزای نقدی صاحب سالن در صورت نقض مقررات بهداشتی

۱۳- عکس دسته‌جمعی مهمان‌ها با عروس و داماد ممنوع است و مهمان‌ها در صورت زدن ماسک و با رعایت فاصله مناسب و به صورت تکی یا خانوادگی با عروس و داماد عکس خواهند گرفت.

۱۴- این مقررات تنها شامل مراسم عروسی نیست و همه مراسم از جمله نامزدی،حنابندان، ختنه سوران و مراسم‌های شادی مشابه را نیز شامل می‌شود.

۱۵- فعالیت گروه موسیقی زنده در مراسم منعی ندارد به شرطی که منجر به رقص دسته‌جمعی نشود.

۱۶- حداقل فاصله بین دو مراسم در سالن‌ها باید ۱ ساعت باشد و در طی این مدت در مکان‌های مسقف باید مکان ضدعفونی شده و تهویه هوا برای مراسم جدید انجام شود.

۱۷- در عروسی‌های دسته جمعی و خیابانی در روستاها، باید فرد صاحب مراسم از بخشداری مجوز بگیرد و تعهد بدهد که تمامی موارد مربوط به پروتکل‌های بهداشتی و اصل فاصله گذاری را در مراسم رعایت می‌کند.

۱۸- در صورتی که صاحب مراسم بخواهد از مهمان‌ها با وعده غذایی پذیرایی کند ترجیح این است که غذا و خوراکی را در پاکت‌های بسته‌بندی شده و با ظروف یکبار مصرف سرو کند.

برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

وبگردی