بیچاره شدن آنهایی که سکه و دلار  ندارند ! / سبدهای خانواری که روزانه خالی تر می شود

قیمت دلار، یورو، سکه و طلا / به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، افزایش قیمت دلار، یورو، طلا و سکه آنقدری که بر زندگی افرادی که سکه و دلار ندارند اثر گذار است بر زندگی آنهایی که درگیر قیمت سکه ها و دلارهایشان هستند نیست . افزایش قیمت دلار و یورو و طلا و سکه ،باعث کاهش قدرت خرید کل افراد جامعه می شود .با رشد قیمت سکه و نرخ دلار ، قیمت ها بالا می روند ولی با کاهش های قیمت آنها ، هیچ اثر در پایین آمدن قیمت ها ایجاد نمی شود و اینگونه است که مردم بدون سکه و دلار فقیر تر می شوند. مردم مجبورند یکی پس از دیگری کالاها را از سبد خانوار بیرون بیندازند شاید کفه ترازوی حقوق شان با هزینه های خانواده برابر شود.

از سال گذشته که تورم جهش بسیار زیادی داشته و دلار از 12-13هزار تومان به پله 18هزار تومان پرید و دست نیافتنی تر شد نو کردن خانه ها، وسایل و.... برای بسیاری تبدیل به حسرت شد و مجبور شدند دور نو شدن را خط قرمز بکشند. حتی سفریشان نیز جای خود را به خانه نشینی و یک شیفت جدید کاری داد.

محمدرضا مبلغی، نماینده و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس یازدهم در گفتگو با خبرنگار اجتماعی رکنا، در مورد افزایش قیمت دلار و صدمه ای که این افزایش به زندگی مردم می زند، تاکید کرد: من اقتصاددان نیستم اما مشخص است که افزایش قیمت هر کدام از این موارد (طلا، سکه، یورو، دلار و...) به معنای کاهش ارزش پول ملی است. کاهش پول ملی ما به معنای گرانتر شدن اجناس و بالاتر رفتن تورم است.

مردم دیگر سختی ها را کشیده اند

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس یازدهم افزود: مردم دیگر سختی ها را کشیده اند ولی مشکلات به نهایت رسیده است. اعمال سیاست هایی که نتواند این را کنترل کند و افزایش قیمت دلار، یورو، سکه و طلا را کنترل کند به معنای افزایش تورم و کمتر شدن ارزش پول و فقیرتر شدن بیشتر اقشار است. اگر به دلیل سیاست های غلط به اینجا رسیده ایم نمی تواند مورد تایید باشد و ما به عنوان نماینده مردم نسبت به این مسئله معترض هستیم.

دولت در کنترل افزایش ارز ناموفق بود

محمدرضا مبلغی در خصوص اینکه  سبد خانوار هر روز کوچک تر می شود و برخی از اقلام حتی کالاهای اساسی از این سبد حذف می شود؟ چه راهکاری از سوی دولت و مجلس در دستور کار قرار دارد گفت: کوچکتر شدن سبد خانوار در جامعه کاملا مشهود است و نیاز به آمار هم ندارد. هر کسی در زندگی خود این موضوع را لمس می کند که توان خرید مردم نسبت به کالاهای اساسی روز به روز کمتر می شود. این ناشی از سیاست های غلط ارزی دولت بوده یا دولت در کنترل افزایش ارز ناموفق بوده است.

آشفتگی بازارها آرامش روانی را از بین می برد

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس یازدهم در پاسخ به این سوال که کاهش قدرت خرید چقدر در مشکلات و تنش های اجتماعی تاثیر دارد؟ تاکید کرد: قطعا تاثیر بسیار زیادی دارد. آشفتگی در بازارها، آرامش روانی جامعه نیز بر هم می زند. ضمن آن که آستانه تحمل افراد کم می یابد و تعامل را کاهش می دهد. قطعا مسئله اقتصاد بر تمام مسائل دیگر تاثیرگذار است.

نظارت مجلس یازدهم بر بازارها

محمدرضا مبلغی درباره نظارت مجلس بر عملکرد دولت، گفت: کمیسیون های تخصصی مجلس باید مسائل را به صورت کامل تحلیل و بررسی کند و با این تخصص و بررسی تخصصی بر عملکرد دولت نظارت داشته باشند. مجلس می تواند بهتر و تخصصی تر نسبت به گذشته نظارت داشته باشد. ضمن آن که کمیسیون های تخصصی باید از کارشناسان مطمئن استفاده کند تا وظیفه نظارت بر دستگاه های مختلف را به درستی و اصولی انجام دهد. این اراده ای می خواهد که امیدواریم در این مجلس بیشتر از گذشته باشد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

وبگردی