طراحی المان های شهری با نگاه به صنایع دستی ایران

به‌گزارش رکنا، کمال مرادی دبیر کل این مجمع در خصوص مفاد این تفاهم‌نامه عنوان کرد: «بخشی از این تفاهم‌نامه شامل استفاده از ظرفیت‌های تبلیغات شهرداری به‌منظور تبلیغ در فضای مجازی و محیطی در حوزه صنایع‌دستی در مراکز و رسانه‌های در اختیار شهرداری، راه‌اندازی فروشگاه‌ها و مراکز فروش صنایع‌دستی در کلان‌شهرها، هفته‌های فرهنگی و جشنواره‌های مرتبط با صنایع‌دستی کشور، به‌کارگیری المان‌های صنایع‌دستی و هنرهای سنتی در معماری و طراحی شهری و... است.»

مرادی برگزاری بازارچه‌های موقت فروش در مناسبت‌ها و فصول مختلف، نام‌گذاری خیابان‌ها، کوچه‌ها، میدان‌ها، معابر و... شهرها و روستاهای هدف با نام پیشه‌ها، حرف، رشته‌ها، نام‌آوران، هنرمندان و چهره‌های ماندگار صنایع‌دستی کشور را از دیگر مفاد تفاهم‌نامه اعلام کرد.

مرادی در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر 18 کلانشهر عضو این مجمع افزود: «در حال حاضر باید در بخش عرضه ی محصولات به تبادل تجربیات بپردازیم، با توجه به تجربه‌ای که معاونت صنایع‌دستی کشور دارد، می‌توانیم در این زمینه از نظرات یکدیگر بهره ببریم، همچنین این معاونت می‌تواند از ظرفیت‌های شهرداری‌ها استفاده کند.»

معاون صنایع دستی کشور پیشنهاد داد : راه اندازی فروشگاههای زنجیره ای صنایع دستی در کشور

محمودیان معاون صنایع‌دستی کشور نیز در این نشست همکاری گفت: «با توجه به اینکه در حال حاضر 11 شهر و سه روستای جهانی صنایع‌دستی در کشور داریم و فضاهای شهری نیز برای ما اهمیت دارد، امضای این تفاهم‌نامه می‌تواند نقطه آغازی برای جهت‌دهی همکاری‌های ما به نفع صنعتگران در تهران، کلان‌شهرها و شهرهای جهانی باشد.»

وی با بیان اینکه این تفاهم‌نامه می تواند موجب هم‌افزایی با شهرداریهای کلانشهرها شود افزود:"از نبود فروشگاه‌های زنجیره‌ای صنایع‌دستی زجر می‌کشیم باید در 31 استان، این فروشگاه‌ها راه‌اندازی شود. "

معاون صنایع‌دستی کشور افزود: «معتقدیم چون هم‌وطنان ما صنایع‌دستی را نمی‌بینند، نمی‌خرند. بحث کیوسک‌های صنایع‌دستی را در دستور کار قرار داریم، هرکدام از مناطق شهری ما باید مکان دائمی برای فروش صنایع‌دستی داشته باشند تا محصولات صنایع‌دستی در دسترس هم‌وطنان ما باشد و به امید خدا با امضای این تفاهم‌نامه این موضوع اجرایی می‌شود.»برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

وبگردی