مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران:
جاماندن 8 هزار دانشآموزان تهرانی از آموزش مجازی / احتمال آغاز سال تحصیلی از اول شهریور
رکنا: مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به اینکه ۸۷۲۴ دانشآموز در تهران از آموزش مجازی جا ماندند، گفت: ممکن است سال تحصیلی از شهریور شروع شود.
به گزارش رکنا ، عبدالرضا فولادوند مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به اینکه کرونا واقعاً غافلگیرمان کرد و حتی سیستم درمان هم دچار غافلگیری شد، اظهار کرد: ابتدای اسفند تعطیلی مدارس را داشتیم اما مدارس با تلاش خود و استفاده از فضای مجازی موجود توانستند کلاسهای آنلاین و آموزشها را داشته باشند و به تدریج آموزش و پرورش تصمیم گرفت که سامانه دقیقتر و قابل کنترلتری را آماده کند.
وی در واکنش به این موضوع که اپلیکیشن "شاد" سامانه پُر اشکالی است، گفت: برای نخستین بار در کشور این کار را انجام میدهیم و تا به حال تجربهای در اینباره نداشتیم؛ از سوی دیگر دفتر آموزش از راه دور که برخی به استفاده از ظرفیت آن برای آموزش مجازی اشاره میکنند ویژه دانشآموزانی است که نمیتوانند در مدارس روزانه درس بخوانند و در دولتهای نهم و دهم آموزش از راه دور کاملاً تعطیل شد و فقط تابلوی مدارس را داشتیم.
آموزش از راه دور مقوله متفاوتی با آموزش مجازی است
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران عنوان کرد: آموزش مجازی و شبکه شاد با آموزش از راه دور متفاوت است و اینها دو مقوله جدا از هم هستند.
مُنکر نواقص "شاد" نیستیم
فولادوند در پاسخ به این پرسش که اپلیکیشن "شاد" خانوادهها و معلمان را بسیار اذیت کرده است و برخی معلمان میگویند صدا را 20 دقیقه پس از طرح سوال معلم ارسال میکند و امکان پرسش و پاسخ همزمان وجود ندارد همچنین برخی دیگر میگویند کلاس درس از ساعت 8 صبح شروع میشود اما تا ساعت 13 هنوز فیلمها بارگذاری نشده است، متذکر شد: منکر نواقص شبکه شاد نیستیم و تا کار پیش نرود نواقص مشخص نخواهد شد، آیا وقتی هر کاری را آغاز میکنیم از همان دقیقه اول بدون نقص است؟
وی ادامه داد: شبکههای خارجی مانند واتساپ و تلگرام چندین سال فعالیت داشتند، ما منکر معایب "شاد" نیستیم توجه داشته باشید که 75 درصد محتوای آموزشی را تا اول اسفند به شیوه حضوری آموزش دادیم و 25 درصد محتوا باقی مانده بود که از طریق شبکه شاد آموزش دادیم.
60 درصد دانشآموزان کل کشور عضو "شاد" هستند
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با تأکید بر اینکه هیچ بخشنامهای مبنی بر اجبار از سوی وزارت آموزش و پرورش برای عضویت دانشآموزان در شبکه "شاد" صادر نشده است، افزود: 60 درصد دانشآموزان کل کشور تحت پوشش شبکه شاد هستند و 40 درصد تحت پوشش نیستند و بخشی از آنها یعنی حدود 10 درصد امکانات حضور در شبکه شاد را ندارند. اگر عضویت در شاد اجباری بود باید پوشش ما 90 یا 100 درصد بود، در شهرهای بزرگ درصد استفاده از شبکه شاد بیش از 85 درصد است.
مدارس میتوانند با سایر پیامرسانها کار کنند
فولادوند با اشاره به اینکه امسال به صورت آزمایشی در "شاد" کار میکردیم تا برای سال تحصیلی جدید آماده شویم، گفت: قرار بود شاد کار خود را از اول مهر آغاز کند اما این چند ماه را کار کردیم تا نواقص شناسایی و رفع شود البته هماکنون کار کردن مدارس با سایر شبکههای اجتماعی تخلف نیست و الان هم در سایر پیامرسانها آموزشها را ارائه میکنند.
وی گفت: یکی از محاسن شبکه شاد این است که بحث اینترنت آن برای معلمان و دانشآموزان حل شده است ، با توافق بین آموزش و پرورش و وزارت ارتباطات در حال حل کردن موضوع و رایگان شدن اینترنت هستیم؛ اعتبارات برای اینترنت شبکه شاد در حد 10 یا 20 میلیارد تومان نیست و پول هنگفتی نیاز دارد که باید در لایحه بودجه در نظر گرفته شود.
اینترنت رایگان شاد برای معلمان و دانشآموزان از مهر ماه
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به اینکه بخشی از معلمان که در سامانه ثبتنام کردهاند از اینترنت رایگان استفاده میکنند، ادامه داد: در مهر ماه اینترنت شاد برای معلمان و دانشآموزان رایگان میشود.
8724 دانشآموز بازمانده از آموزش مجازی در تهران
فولادوند درباره دانشآموزان بازمانده از آموزش مجازی در شهر تهران عنوان کرد: در دوره ابتدایی 1886 دانشآموز جا مانده از آموزش مجازی داریم که یا در دسترس نیستند یا تمایل به مشارکت ندارند همچنین در شهر تهران در مجموع 8هزار و 724 نفر از آموزش مجازی جا ماندهاند و به روشهای دیگر آموزش میبینند.
وی درباره پرداخت اضافه کار به فرهنگیان بابت ساعات بیشتری که برای آموزش مجازی صرف کردند، گفت: اگر اضافه تدریس ابلاغ داشته باشد هزینه تمام ایام گذشته پرداخت میشود اما ابلاغی ندارند. قرار است آئیننامه آموزش فضای مجازی تدوین شود و معلمان باید براساس آن فعالیت کنند چون زیاد در شبکه بودن فرسودگی نیروی انسانی را رقم میزند.
احتمال آغاز سال تحصیلی از شهریور
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران درباره آغاز سال تحصیلی آینده بیان کرد: چند سناریو را آماده کردیم اما هنوز نمیتوانیم تصمیم بگیریم و باید به تناسب زمان اقدام کنیم، ممکن است سال تحصیلی از اول شهریور شروع شود یا فعالیتهای مربوط به آموزش مجازی از اول شهریو باشد و هنوز به نقطه قطعی نرسیدهایم.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر