مردمان سکونتگاه های فقیرنشین جامانده از آموزش های مقابله با کرونا / تلویزیون ندارند چه برسد به آموزش آنلاین

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، ویروس کرونا باعث شده است تا سال تحصیلی 98_99 برای دانش آموزان و خانواده ها مشکلات زیادی را به وجود بیاورد. امروز دانش آموزان در مدارس غیر انتفاعی شهرهای بزرگ نیز با مشکل قطع و وصل شدن کلاس های آنلاین روبرو هستند چه برسد به دانش آموزانی  که حتی از یک گوشی ساده نیز برای یادگیری درس در گروه های فضای مجازی برخوردار نیستند.

زهرا رحیمی خامنه مدیر عامل جمعیت امام علی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی رکنا، درباره این مسئله که با توجه به شیوع کرونا و تعطیلی مدارس آموزش در حاشیه شهرها چگونه است گفت: آموزش های مورد نیاز برای کودکان و خانواده های آنها به دو بخش معطوف است. اول از همه ما باید به آنها آموزش بدهیم که برای حفظ خود از خطر ابتلا به ویروس کرونا چه کارهایی باید انجام دهند و بعد هم آموزش های درسی روزمره است.

به آموزش مداوم نیاز داریم

وی ادامه داد: افرادی که از نظر تغذیه و بهداشت وضعیت خوبی ندارند از دست این ویروس در امان نیستند کمااینکه اگر مبتلا هم نشوند باز می‌توانند ناقل بیماری باشند بنابراین نیاز به آموزش به صورت مداوم داریم فلذا آموزش‌ در سطح شهر و محله ها کافی نیست و باید در دل خانواده ها باشد.

آموزش درباره کرونا در اختیار خانواده های فقیر نشین نیست

رحیمی تاکید کرد: امروز بیشتر آموزش هایی که در زمینه ابتلا به ویروس داده می شود در فضای مجازی است که در دسترس خانواده های سکونتگاه‌های فقیر نشین نیست بنابراین باید تجدید نظرهایی در زمینه آموزش آنها صورت بگیرد.

تحصیل عامل نجات کودکان حاشیه نشین از بطالت

او با بیان اینکه مسئله اصلی برای کودکان تحصیل آنها است بیان کرد: این روزها در مناطق حاشیه ای یک کودک تمام وقت خود را به بطالت می‌گذارند که یکی از چیزهایی که می‌تواند او را از آسیب های مختلف نجات بدهد، تحصیل است. متاسفانه مدارس این مناطق نیز از امکانات مناسب برای آموزش برخوردار نیستند. آموزش آنلاین مقدور نیست و سیستمی برای ارزیابی میزان بهره دانش آموزان از آموزش مبتنی بر رسانه تلویزیون هم نیست.

خانواده هایی که حتی تلویزیون ندارند

مدیر عامل جمعیت امام علی (ع) عنوان کرد: در مناطق محروم بعضا خانواده ها از تلویزیون هم برخوردار نیستند بنابراین ما در این شرایط یکی دیگر از وسایل آموزشی خود را نیز از دست می دهیم.

راه اندازی ایستگاه رادیویی برای دانش آموزان سکونتگاه های فقیر نشین

زهرا رحیمی خامنه در پاسخ به این سوال که در شرایط فعلی چه کارهایی می‌توان برای آموزش دانش آموزان مناطق محروم انجام داد گفت: شاید رسیدن به یک راهکار مناسب برای این افراد سخت باشد چرا که معمولا از امکانات هوشمند برخوردار نیستند. شاید ارزانترین کار ایستگاه رادیویی باشد که اهتمام می خواهد.

او افزود: اگر این امکان به وجود بیاید که نهادهای مدنی روی چنین زیرساخت هایی مثل رادیو برنامه های آموزشی کودکان را آماده کنند، ارزانترین راه است.

مدیر عامل جمعیت امام علی درپایان تاکید کرد: در نبود امکان ارتباط مستقیم با این بچه ها، ارتباط مکتوب از طریق تهیه جزوه ها و پیک ها می تواند آخرین راه ما باشد. این کار توسط جمعیت امام علی در ایام عید صورت گرفت و در حد توان نیز بین خانواده ها توزیع کرده ایم که کودکان بتوانند با پیک هایی که بازی و سرگرمی را هم شامل می شد، هم خود را سرگرم کنند و هم از فرآیند آموزش خیلی دور نشوند اما اینکه کرونا دارد بلند مدت می شود تهره جزوات و پیک ها نیز برای ما سخت تر شده است که باید مقامات مسئول پا به میدان بگذارند.

برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

وبگردی