سرکشی از کمپ‌های ترک اعتیاد مورد توجه دادستانی ساوجبلاغ

به گزارش رکنا،  دادستان عمومی و انقلاب ساوجبلاغ با اشاره به سرکشی از کمپ‌های ترک اعتیاد و در چند نوبت، گفت: در راستای حفظ تعادل و رعایت مساوات در معرفی افراد مبتلا به بیماری اعتیاد، دادستانی نسبت به تنظیم لوح‌هایی مانند لوحه کشیک اقدام کرده است.

حیدر جعفری، دادستان عمومی و انقلاب ساوجبلاغ  در خصوص اقدامات انجام شده جهت نظارت بر کمپ‌های ترک اعتیاد بیان کرد: با توجه به اجرای طرح جمع آوری معتادان متجاهر از سطح شهر و لزوم نظارت بر نحوه نگهداری و فرآیند درمان آن ها، در چند نوبت نسبت به سرکشی از کمپ‌های ترک اعتیاد در سطح شهرستان اقدام شده است.

دادستان عمومی و انقلاب ساوجبلاغ با اشاره به ساماندهی دو هزار و ۱۶۲ نفر از افراد مبتلا به بیماری اعتیاد در مراکز مربوطه، اذعان کرد: بیماران مطابق برنامه ریزی، روزانه به کمپ ترک اعتیادی که در جدول زمانبندی شده به آن اشاره شده است معرفی می‌شوند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

اخبار تاپ حوادث