توصیههای پیشگیرانه برای جلوگیری از سرقت
رکنا : مرکز اطلاع رسانی پلیس پیشگیری به مناسبت هفته نیروی انتظامی توصیههای مهمی برای پیشگیری از سرقت ارائه کرد.
به گزارش رکنا ، در روز یکشنبه، چهارمین روز از هفته نیروی انتظامی به همت یگانانتظامی حفاظت فیزیکی اماکن گردهمایی هفته ناجا در سالن اجتماعات ساختمان استانداری تهران برگزار شد. در این جلسه که با حضور کارشناسان پلیس پیشگیری و پلیس فتا برگزار شد، مسائل مختلفی از جمله توصیههای پلیس برای پیشگیری از سرقت موبایل، خودرو و اماکن خصوصی و همچنین توصیههایی برای استفاده ایمن از فضای مجازی و دنیای سایبری برای حضار مطرح شد.
ستوان یکم محمدجواد اینانلو، کارشناس اطلاع رسانی و آموزش همگانی به نمایندگی از پلیس پیشگیری در این برنامه در خصوص تکنیکهای جلوگیری از سرقت گفت: بهترین راه پیشگیری از سرقت توجه به توصیههای پلیس است.
وی گفت: پیشگیری از سرقت را باید از خودمان شروع میشود، همواره نمیتوان از پلیس انتظار داشت که بتواند در هرجا و هر زمان مراقب اموال مردم باشد، بلکه باید یاد گرفت که با رعایت چند نکته کوچک اما مهم میتواند احتمال مورد سرقت قرار گرفتن اموال شما را به حداقل برساند.
استفاده بیش از حد از تلفن همراه در کوچه و خیابان، خالی گذاشتن منزل بدون استفاده از گارد آکاردئونی مجهز به قفل از داخل، روشن یا تنها گذاشتن خودرو بدون استفاده از قفل فرمان و پدال حتی برای مدت زمان کوتاه از جمله اصلیترین دلایلی است که میتواند انگیزه سارق را برای سرقت اموال شما دوچندان کند.
وی همچنین عنوان کرد: برای جلوگیری از بروز این اتفاقات باید توجه داشته باشید که پلیس نمیتواند همیشه و در همهجا حاضر باشد تا مانع از بروز سرقت شود، در بسیاری از موارد توجه به توصیههای پلیس در خصوص راهکارهای پیشگیری از سرقت میتواند بسیار موثر باشد و از بروز اتفاقات ناخوشآیند جلوگیری کند.
خاموش کردن خودرو و استفاده از قفل پدال و فرمان حتی برای مدت زمان کوتاه توقف، خالی نگذاشتن منزل برای مدت طولانی، اطمینان از بسته شدن کامل در پارکینگهای ریموتی هنگام خروج از منزل, عدم استفاده از تلفن همراه در خیابان، ایستگاه اتوبوس، داخل خودرو و به خصوص زمانی که شیشهها پایین است را میتوان از جمله مهمترین توصیههای کاربردی عنوان شده دانست.
در ادامه جلسه، رییس اداره اطلاعات پلیس فتا، سرهنگ سید حامد فخار در خصوص امنیت فضای سایبری و استفاده ایمن از تلفن همراه نکاتی را متذکر شد.
وی عنوان کرد: تلفن همراه امروزه یکی از اجزاری اصلی زندگی مدرن به حساب می آید و نبود آن می تواند بسیاری از کارهای یومیه را با سختی و مشکل مواجه کند. وسیله ای که تلفیقی از شخصی ترین و عمومی ترین اموال در آن وجود دارد می تواند در عین کارآمدی بسیار خطرساز باشد.
وی همچنین افزود: استفاده از فضای مجازی یکی از ملزومات زندگی مدرن است اما باید در نظر داشت که این فضا در عین کارآمدی می تواند بهترین وسیله برای تخلیه اطلاعات شخصی افراد باشد. درگاهی که می تواند شما را به دنیایی جدید و جذاب و فریبنده وصل کند می تواند به همان اندازه هم باعث خروج اطلاعات شخصی شما شود.
وی ادامه داد: استفاده از کارت های بانکی و به خصوص استفاده اینترنتی از حساب یکی از مواردی است که باید به آن توجه بسیار زیادی داشت. عدم افشا رمز کارت در حضور اغیار، تغییر رمز کارت و اینترنتی به صورت ماهانه، عدم استفاده از درگاه های ناامن برای پرداخت می تواند حساب شما را در برابر سارقین سایبری ایمن کند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر