زمان حذف کسری خدمت سربازیِ ایثارگری
رکنا: رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح درباره زمان حذف کسری خدمت سربازی ایثارگری و جانبازی توضحاتی داد.
سردار سرتیپ دوم پاسدار موسی کمالی، رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح، درباره کسر خدمت سربازی ایثارگری اظهار کرد: به ازای هر ماه جبهه یا هر درصد جانبازی، ۱۲ روز از مدت خدمت سربازی هر سرباز کم میشود.
رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح افزود: مهلت اجرای این قانون تا سال ۱۴۰۱ است و به احتمال زیاد، بعد از این سال، این قانون متوقف خواهد شد.
وی بیان کرد: افرادی که از سال ۵۹ تا تاریخ ۲۷ مرداد ۶۷ در مناطق جنگی بودند، صددرصد سابقه آنها برای کسر خدمت محاسبه میشود.
این مقام ارشد نظامی ادامه داد: آنهایی که از تاریخ ۲۷ مرداد ۶۷ یعنی پایان جنگ در برخی از شهرهای استانهای کردستان، آذربایجان غربی و کرمانشاه حضور داشتند، ۸۰ درصد سابقهشان محاسبه خواهد شد.
سردار کمالی گفت: این قانون تنها برای یک فرزند از یک خانواده است و اگر برادر یک سرباز مدتی از این کسری استفاده کرده باشد، آن سرباز دیگر نمیتواند از این قانون برای کسر خدمتش استفاده کند، البته فرزندان دوقلو یا سهقلو میتوانند این قانون را بین خودشان تقسیم کنند، یعنی اگر یک برادر نصفی از مدت زمان کسر خدمت پدرش را استفاده کرده باشد، برادر دوقلوی دیگر میتواند نصف دیگر را برای کسر خدمت خود استفاده کند.
رئیس اداره سرمایه انسانی ستاد کل نیروهای مسلح بیان کرد: ملاک برای اعمال کسر خدمت سربازی ایثارگری برای سربازان تنها حضور در جبهه آن هم در زمان جنگ و همچنین حضور در مناطق جنگی است، البته سابقه حضور در برخی از مناطق کردستان، آذربایجان غربی و کرمانشاه تا سال ۷۵ قابل قبول است، اما همان طور که گفته شد تنها ۸۰ درصد حضور محاسبه میشود و این مورد هم فقط در مورد یگانهای رزمی و امور رزمی است.
این مقام ارشد نظامی بیان کرد: فقط جانبازی بنیاد شهید قابل محاسبه برای کسر خدمت است.
رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر آزار و اذیت سربازان توسط بعضی از کارکنان کادر نیروهای مسلح اظهار کرد: توهین و اذیت و آزار سرباز، خط قرمز همه فرماندهان و مسئولان نیروهای مسلح است.
وی افزود: پیگیری و ریشه کم کردن این موضوع و برخورد با متخلفان مستلزم همکاری سربازان است.
رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر معافیت پزشکی گفت: معافیت پزشکی بر اساس معاینات تخصصی در بیمارستانهای نیروهای مسلح یا بیمارستانهای معتبر و بررسی و رأی شورای پزشکی است، لذا نظر هیچ فردی حتی متخصص به تنهایی ملاک نیست.
برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر