سامانه کنترل هوشمند گشت های نیروی انتظامی راه اندازی شد

به گزارش رکنا، سردار حمید عطایی افزود: ارتقای توانمندی پلیس و اشاعه و ترویج فرهنگ استفاده ار روش های مدرن و استاندارد در ماموریت ها، نمایش بر خط و غیر خط موقعیت جغرافیایی متحرک ها اعم از خودرو و موتورسیکلت از اهداف راه اندازی این سامانه است.

وی اظهار داشت: گزارش گیری از سوابق حرکت متحرک ها روی نقشه جغرافیایی، برنامه ریزی مدیریتی در نحوی چینش و آرایش نیروهای پلیس برای اجرای طرح های مهار و سرعت در ارجاع نزدیکترین واحدهای گشتی 110 و اعزام سریع به محل از دیگر اهداف این سامانه است.

وی در پاسخ به این سوال که در صورت عدم رضایت مردم از نحوه برخورد کارکنان کلانتری ها و پاسگاه ها به چه رده ای می توان مراجعه کرد، گفت: در این صورت مردم می توانند به مرکز نظارت همگانی بازرسی کل ناجا برای تسهیل مطالبات و رسیدگی به تظلمات با شماره تلفن 197 مراجعه کنند و به صورت شبانه روزی شکایت، انتقاد و پیشنهاد خود را عنوان کنند.

وی خاطرنشان کرد: این اقدام به خاطر لزوم ارتقا رضایتمندی شهروندان و ارباب رجوع از عملکرد سازمانی و فردی پلیس انجام می شود.

سردار عطایی اظهار داشت: بدیهی است روند رسیدگی با انجام اقداماتی نظیر تماس با شهروند منتقد یا گزارش دهنده، دعوت از ایشان و مامور مورد نظر و همچنین در صورت ضرورت تشکیل پرونده و انجام اقدامات ارشادی، اصلاحی و قضایی انجام و در صورت احراز حق شهروندان اقدامات مقتضی در راستای احقاق حقوق ایشان و در نهایت رضایتمندی شهروندان در دستور کار قرار خواهد گرفت.

* گسترش اشراف اطلاعاتی پلیس در کشور

وی همچنین درباره ماموریت و گسترش مرکز پایش و نظارت هوشمند پلیس پیشگیری در سطح کشور گفت: توسعه و گسترش اشراف اطلاعاتی و افزایش توان نظارت، پایش و هدایت ستادی پلیس پیشگیری ناجا بر رده های ماموریتی مرتبط از جمله اهداف راه اندازی این مرکز است.

وی اظهار داشت: شناخت و احصای نقاط ضعف، نارسایی ها، موانع و مشکلات موجود در سطح رده های ماموریتی مرتبط، بررسی و ارتقای کیفیت ارائه خدمات و اقدامات و بهبود مستمر مهارت و رفتار کارکنان برای انجام وظایف و ماموریت های محوله و نیز پایش کارایی و اثربخشی اجرای برنامه ها و عملکرد رده ها در حوزه ماموریتی و پشتیبانی، اصلاح روش ها، افزایش سرعت عمل، دقت و صحت عمل در پاسخگویی به نیازهای پلیسی از دیگر اهداف راه اندازی این مرکز به شمار می رود.

سردار عطایی در پاسخ به این سوال که آیا این مرکز ماموریتی دیگر نیز دارد یا نه افزود: این مرکز با هدف نظارت بر فرآیند و رفتار کارکنان و چگونگی ارزیابی عملکرد کلانتری از دید مردم و ارباب رجوع فعالیت می کند.

وی خاطر نشان کرد: در این ارتباط برای همه ماموریت های کلانتری ها فرآیندی تعریف و نحوه پاسخگویی به درخواست ارباب رجوع در آن فرآیند پیش بینی شده است.

جانشین رئیس پلیس پیشگیری نیروی انتظامی گفت: همچنین برابر برنامه های تدوین شده آموزشی در هر سال متناسب با نوع نیاز کارکنان در حوزه های رفتاری و عملکردی دورهای آموزشی استانداردسازی و تعالی رفتار در مولفه و شاخص های تعیین شده به صورت استانی و متمرکز برگزار می شود .

وی با بیان اینکه سالانه بیش از 10 درصد کارکنان پلیس پیشگیری تحت آموزش های ویژه قرار می گیرند، افزود: برای سال آینده نیز افزایش تعداد کارکنان برای فراخوان آموزش دوره های استانداردسازی و تعالی رفتار در دست اقدام و پیگیری است که در برنامه ها پیش بینی یشده است.اخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید

وبگردی