بهرام پارسایی گفت: این نطق به‌دلیل نگرانی جدی نسبت به تهدید امنیت ملی و انسجام ملی که بواسطه روند کاهشی عرق و هویت ملی در مردم آرام آرام در حال شکل‌گیری است، آماده شده است. دلیل اصلی همکاری مردم هر کشوری با سیستم‌های جاسوسی اجنبی همان کاهش عرق ملی و هویت ملی و عدم احساس تعلق به سرزمین خود است، این را بارها از زبان نیروهای زحمتکش و وفادار اطلاعات شنیده‌ایم.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس ادامه داد: مسأله مثل عملیات تروریستی اهواز به گفته دوستان اطلاعاتی بخش عمده آن به‌دلیل کاهش عرق ملی و هویتی ملی بود، دامن زدن به گسست و ایجاد فاصله مردم با گذشته تاریخی‌شان آسیب‌های جبران‌ناپذیری را در پی خواهد داشت.

نماینده شیراز گفت: جا دارد یادآوری کنم بیانات رهبری در باب تاریخ و میراث فرهنگی تا آنجا است که سابقه تاریخی میراث فرهنگی ما را از دلایل بالا بودن جایگاه ملت و کشور ایران در بین کشورها می‌داند، گلایه جدی اینجانب از ریاست جمهوری است که اگر پاسخ منطقی به مکاتبات و پیگیری‌های بنده برای نامگذاری روزی به‌نام کوروش می‌دادند نیاز نبود امروز دراین زمینه نطق کنم.

وی بیان داشت: آقای دکتر روحانی شما که در سازمان ملل و در سفر اروپا از تاریخ وفرهنگ غنی کشورمان یاد می‌کنید و یهودیان را خطاب می‌کنید که ما ناجی شما در تاریخ بوده‌ایم، آنجا که مصرف خارجی برای شما دارد به نوعی برای تأیید خود از آن حرف می‌زنید و در برخوردی دوگانه انکار داخلی شما را شاهد هستیم به نوعی سودجویی از فرهنگ و تاریخ این سرزمین است که بی‌احترامی به شعور تاریخی و فرهنگی جامعه است.

این نماینده مجلس تأکید کرد: درخواست نامگذاری روز کوروش را که مسأله‌ای کاملاً اجتماعی و فرهنگی است به شورای عالی امنیت ملی ارجاع داده و آن را امنیتی کردید، در دنیا مسائل امنیتی را فرهنگی و اجتماعی برای کاهش هزینه‌های ناشی از آن می‌کنید و ما کاملاً نقطه عکس آن هستیم.

پارسایی ادامه داد: می‌خواهم کوتاه در باب شخصیت کوروش سخن بگویم، اینکه این داشته‌ها می‌تواند باعث ایجاد انسجام ملی شود، در باب ایشان منابع آرایی، سوریانی، یونانی و مورخین ۵۰۰ سال قبل از میلاد و توضیحات افلاطون را بخوانید که چه انسان برجسته‌ای بوده است.

در کتاب‌های آسمانی تورات و انجیل از کوروش به نیکی یاد شده است

وی گفت: در کتاب‌های آسمانی تورات و انجیل از ایشان به نیکی یاد شده است، مولانا ابوالکلام آزاد مفسر بزرگ قرآن هندی او را ذوالقرنین می‌نامند و علامه طباطبایی این گفته ابوالکلام را تأیید می‌کند، ببینید نماد آزاد اندیشی ایرانی وقتی بابل را فتح می‌کند و در دستور نگارش بزرگترین افتخار بشردوستانه تاریخ یعنی منشور حقوق بشر را می‌دهد برای تکریم انسانیت و بشریت و عدالت دستور می‌دهد منشور به زبان قوم مغلوب نوشته شود، یعنی به زبان بابلی، این شخصیت در کشور و زادگاه خود غریب واقع شده است.

عضو هیأت رئیسه فراکسیون امید تأکید کرد: استفاده از این فرصت‌ها بسیار ضروری و لازم است، مزایای متعدد استفاده از فرصت‌های فرهنگی و تاریخی در زمینه‌های متعدد در تقویت امنیت پایدار، جلوگیری از بهره‌برداری اقلیت معاند خارجی و منافع اقتصادی لازم که روز کوروش و نامگذاری آن می‌تواند در پی داشته باشد.

پارسایی ادامه داد: در سال‌های قبل بدون احساس تفاوت قومیتی شاهد حضور مردم در این مجموعه بودیم بواسطه سوء مدیریت‌ها و نداشتن برنامه اقلیتی انگشت شمار، شعارهای هنجارشکنانه دادند که ما تسلیم آن اقلیت شدیم و مسأله را امنیتی کردیم، آن اکثریت چند صد هزار نفری را دریابیم که به دور از قومیت لر، ترک، کرد، عرب، بلوچ و فارس دور هم جمع می‌شوند و فرصتی مناسب برای ایجاد امنیت و اتحاد ملی فراهم می‌کنند.

رده ۹۳ ایران در بین کشورهای مستعد گردشگری

سخنگوی فراکسیون امید افزود: من یقین‌ دارم منتقدین حتماً اشاره خواهند کرد امروز که مشکل معیشت است چه وقت این حرف‌ها است، می‌خواهم به این موضوع اشاره کنم که درآمد گردشگری در سال ۲۰۱۷، ۱.۲۳ تریلیون دلار بوده است.

جایگاه ایران در بین کشورهای مستعد گردشگری جزء ۱۰ کشور اول دنیا است اما کدام درآمدزایی و کدام اشتغالزایی؟نماینده شیراز تأکید کرد: جایگاه ما اکنون در رده‌ ۹۳ کشور‌های جهان است، به‌دلیل همین کج سلیقگی‌ها و عدم استفاده از داشته‌های تاریخی و فرهنگی ما است، این فرصت سوزی‌ها را چه کسی باید پاسخگو باشد، من به یقین عرض می‌کنم به جای اینکه در یک سال گذشته پیرو پیگیری اینجانب و سایر دوستان برنامه‌ریزی شود که چگونه از این فرصت تاریخی و ملی به نفع منافع ملی به نفع درآمد زایی و ارز‌آوری گردشگری استفاده کنیم، همه بحث‌ها این است که چگونه جلوی برگزاری این گونه مراسم گرفته شود.

پارسایی گفت: در سال‌های گذشته یا به بهانه قطعی برق یا خرابی جاده جلوی برگزاری بزرگداشت کوروش را گرفتیم، تا کی باید با ملت تعامل نکنیم و برخورد سلبی داشته باشیم، من از شورای امنیت ملی خواهش می‌کنم با دعوت از کارشناسان و استادان تاریخ و داشتن اطلاعات کامل تهدیدات امنیتی و تهدید کاهش عرق وهویت ملی دراین زمینه تصمیم بگیرد.

چرا اصل ۵۹ قانون Law اساسی معطل مانده است

عضو هیأت رئیسه فراکسیون امید خطاب به رئیس جمهوری گفت: آقای روحانی مسائل متعددی لاینحل مانده که ظاهراً شما توان حل آن را ندارید چرا به اصل ۵۹ قانون اساسی (همه پرسی) مراجعه نمی‌کنید؟ اصل معطل مانده قانون اساسی که وقتی اینجانب به‌عنوان قانونگذار و نماینده از اصل ۵۹ صحبت می‌کنم انگشت اتهام مخالفت با نظام به سمت من دراز است مگر این اصل از قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی نیست.

دوستان عزیز صحبت‌های من دغدغه هویت ملی، انسجام ملی و جلوگیری از گسستگی در بین قومیت‌ها و ملت ما است، دریابیم ملت را و فرصت‌های به‌دست آمده را که در هیچ جای دنیا سابقه ندارد تبدیل به تهدید نکنیم.خواندنی های رکنا را در اینستاگرام دنبال کنید