11 درصد از معلولان کشور نابینا و کم بینا هستند
رکنا: مدیر توانبخشی سازمان بهزیستی کشور گفت:۱۱ درصد از معلولان شناخته شده کشور در گروه افراد نابینا و کم بینا هستند.
به گزارش رکنا، حسین نحوی نژاد معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور در نشست خبری روز جهانی عصای سفید که امروز(دوشنبه) برگزار شد، ضمن تبریک به کاروان پاراآسیایی کشور اظهار کرد: مقام این کاروان با اخذ کسب رده سوم در این مسابقات نسبت به سال گذشته یک رتبه بالاتر رفته است.
وی با بیان اینکه نقش بهزیستی در مسابقات و اعزامها برجسته است، تصریح کرد: در حالی که نابینایان بالای ۹۰ درصد اعضای کاروان پاراآسیایی را تشکیل داده اند، تغییر نگرش میتواند باعث اقدامات خوبی در این زمینه شود.
نحوی نژاد بیان کرد: کم بینایان و نابینایان ۲۶۰ میلیون نفر از جمعیت جهان را تشکیل میدهند و حدود ۳۵ تا ۴۰ میلیون نفر از این افراد نابینای مطلق هستند و همچنین پیش بینی شده است که تا سال ۲۰۲۰ این رقم افزایش یابد.
وی با بیان اینکه در کشور ما علاوه بر عوامل ژنیتیکی و مادرزادی عوامل مختلف دیگری نیز در نابینایی و کم بینایی افراد دخیل هستند، گفت: عواملی چون تصادفات رانندگی، عیوب انکساری چشم، کم بینایی و نابیناییهای ناشی از بیماریهای مزمن و عوامل مربوط به کهولت سن منشأ بسیاری از کم بیناییها و نابیناییهای موجود است.
نحوی نژاد گفت: طرز زندگی، روشهای مراقبتی، پایشها، نظارت و غربال هر فرد میتواند در ابتلا به این عارضه تاثیر داشته باشد.
وی با بیان اینکه بر اساس بانک اطلاعاتی سازمان بهزیستی ۱۱ درصد از معلولان شناخته شده در گروه افراد نابینا و کم بینا هستند، افزود: ۴۰ درصد از این افراد را زنان و ۶۰ درصد آنها را مردان تشکیل میدهند.
معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: حدود نیمی از افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی در گروه نابینایان مطلق هستند و باید در جهت آموزش و اشتغال این افراد تمهیدات ویژهای اندیشیده شود.
وی با بیان اینکه نابینایان و کم بینایان افرادی بسیار مستعد هستند، تصریح کرد: این افراد در گروه افراد با هوش قرار دارند، چرا که میتوانند حواس دیگر را در خود تقویت کنند.
مدیر توانبخشی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه زمینه ادامه تحصیل در این افراد بسیار بالاست، گفت: بین ۳۵ تا ۴۰ درصد از افراد دانشجو تحت پوشش سازمان را نابینایان و کم بینایان تشکیل میدهند.
نحوی نژاد گفت: به طور عادی در این افراد موانع پیشرفت به صورت ذاتی مشاهده نمیشود، چرا که ما مسئولان هستیم که زمینه حضور کم این افراد در جامعه را فراهم میکنیم.خواندنی های رکنا را در اینستاگرام دنبال کنید
ارسال نظر