توصیه‌هایی که جاده‌ها را برای رانندگان رام می‌کند

سرهنگ مراد مرادی  گفت: هیچ‌گاه نباید فراموش کنیم که تفاوت زمان در رانندگی شتابزده و رانندگی با سرعت مطمئن، بیشتر از چند دقیقه نیست بنابراین باید دید آیا این چند دقیه ارزش یک عمر پشیمانی را دارد یا خیر.

وی با بیان اینکه هر تصادفی قطعاً زاییده‌ یک تخلف رانندگی است، گفت: رعایت حق تقدم عبور، نشانه‌ شخصیت اجتماعی و تعالی فرهنگ راننده است و هیچگاه نباید فراموش کرد که رانندگی قانونمند با وسیله‌ نقلیه‌ سالم برابر است با رسیدن به مقصد.

معاون اجتماعی پلیس پایتخت با تاکید بر اینکه منشاء بسیاری از تصادفات مرگبار، عدم توجه به جلو و خستگی بیش از حد یا خواب‌آلودگی راننده است، گفت: باید توجه داشت که هیچگاه نباید فرصت کم را با سرعت زیاد جبران کرد.

مرادی مکالمه با تلفن همراه یا خوردن و آشامیدن در هنگام رانندگی را از عوامل کاهش تمرکز و در نتیجه بروز تصادف Crash اعلام کرد و در عین حال گفت: ترمز A.B.S هم خودرو را از رعایت فاصله‌ ایمنی بی‌نیاز نمی‌کند و همواره باید فاصله طولی مناسب را با خودروها رعایت کرد.

وی با بیان اینکه نباید احتیاط و گذشت را در هنگام رانندگی فراموش کنیم، گفت: مهارت، احتیاط و گذشت؛ سه ویژگی خوب، برای یک راننده‌ خوب است.

معاون اجتماعی پلیس پایتخت ادامه داد:‌ کارآمد بودن کمربند ایمنی در همه‌ دنیا به اثبات رسیده است بنابراین حتی برای لحظه‌ای نیز نباید نسبت به استفاده از آن تردید کرد و توجه داشت که بستن کمربند ایمنی برای تمامی سرنشینان خودروها در جاده‌ها الزامی است. با بستن کمربند ایمنی استفاده از آن برای نسل آینده نهادینه خواهد شد.

مرادی با اشاره به اینکه هرگز نباید گذشت را در رانندگی، جایگزین لجاجت کرد، اظهارکرد: رعایت قوانین و مقررات، از مهم‌ترین شاخصه‌های توسعه‌ و نشانه‌ی فرهنگ بالای ملی است. خط ممتد وسط جاده حکم دیوار قانون Law است که نباید از آن عبور کرد.

وی با بیان اینکه با پرهیز از تخلف در هنگام رانندگی، خاطره‌ خوشی را از سفر برای خود و همسفرانمان باقی خواهد ماند، ادامه داد:‌هیچگاه در هیچ جمعی ندیده‌ایم که فردی از تصادفش با یک عابر پیاده یا خودرویی دیگر به عنوان خاطره‌ای شیرین یاد کند.

مرادی با تاکید بر اینکه جاده همیشه تسلیم راننده با احتیاط است، خاطرنشان کرد: قبل از سفر باید از سلامت فنی خودرو و همراه داشتن تجهیزات ایمنی مطمئن شد و در طول سفر آن را به همراه داشت.

معاون اجتماعی پلیس پایتخت با بیان اینکه گذشتن عقربه‌ سرعت از حد مجاز، یعنی نزدیک شدن به خطر و دور شدن از ایمنی گفت:‌ سفر پُر خطر در آغاز سال، یعنی استقبال از پشیمانی و حسرت تا پایان سال و حتی پایان عمر.

وی در ادامه به اعلام نتایج پژوهش‌های مختلف در حوزه راهنمایی و رانندگی پرداخت و گفت: مدت زمان عکس‌العمل راننده‌ای که با تلفن همراه صحبت می‌کند، از 0.5 ثانیه به 1.5 ثانیه افزایش می‌یابد.

مرادی اضافه کرد: اهمیت دادن به نقاط کور خودرو، موجب کاهش تصادف می‌شود.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.