ایران به قطب تولید انسولین در منطقه تبدیل میشود
رکنا: بیش از 10 درصد مردم ایران مبتلا به دیابت هستند . این آمار را معاون وزیر بهداشت به تازگی اعلام کرده و هشدار داده که با سبک زندگی فعلی که چاقی و عدم تحرک را به دنبال دارد، شاهد فراگیرتر شدن دیابت در کشور خواهیم بود و پیش بینی می شود طی 20 سال آینده بیش از یک سوم مردم کشور مبتلا به دیابت شوند و در صورتی که دیابت کنترل نشود، مبتلایان نیاز به تزریق انسولین خواهند داشت و همین موضوع نشان دهنده اهمیت توجه به تولید و در دسترس بودن انسولین در کشور است.
رکنا اجتماعی: شرکت نوونوردیسک دانمارک به عنوان بزرگترین تولید کننده انسولین جهان پس از توافقنامه برجام و برداشته شدن تحریم های دارویی، از سال 1395 با وزارت بهداشت تفاهم نامه ای را امضاء کرده که بر اساس آن با سرمایه گذاری 70 میلیون یورو، کارخانه تولید انسولین را در کشور احداث نموده و زنجیره دارویی انسولین کشور را تکمیل نماید.
دکتر قباد شهبازی، مدیرعامل نوونوردیسک پارس با اعلام این مطلب، تصریح کرد: این بزرگترین سرمایه گذاری خارجی در حوزه دارویی جمهوری اسلامی ایران است و با راه اندازی کارخانه تولید انسولین در شهرک صنعتی برکت، علاوه بر خودکفایی کشور در کنترل دیابت، امکان صادرات به کشورهای منطقه نیز وجود خواهد داشت.
دکتر مستوفی، مدیر ارشد توسعه نوونوردیسک پارس نیز با تاکید بر تلاش این شرکت برای درمان و ریشه کنی بیماری دیابت عنوان کرد: بیماری دیابت در ایران یک چالش جدی برای سلامت جامعه است و نوونوردیسک با اختصاص یک سوم از هزینه های خود برای تحقیق و توسعه و با همکاری وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی به دنبال ساخت داروی درمان قطعی این بیماری است.
وی اضافه کرد: ارایه آموزشهای لازم به مردم و بیماران برای پیشگیری و درمان دیابت یکی از اقداماتی است که نوونوردیسک پارس با همکاری انجمن های علمی، موسسه های خیریه و نهادهای عمومی در کشور دنبال می کند که راه اندازی « اتوبوس دیابت » نمونهای از آنهاست.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر