الهه کولایی تنها زن کاندیدای شهرداری تهران برنامه خود را ارائه داد+فیلم
حجم ویدیو: 33.74M | مدت زمان ویدیو: 00:04:08

الهه کولایی صحبت های خود را با عدالت آغاز کرد و گفت: برابر دانستن همه ی انسان در دستیابی به منافع و مزایا در برنامه های من گنجانده شده و نگاه مصلحانه به کسانی که دچار محرومیت هایی بیشتری هستند، الزامی است.

وی در ادامه به فعالیت شهردار فعلی پرداخت و گفت: شهردار تهران در یک گفتگوی مونولوگ و بدون حضور نگاهی دیگر، تصویری غیرواقعی از شهرداری تهران و عملکرد شهرداری در 12 سال گذشته را ارائه کرد.

شکاف بسیار عمیقی بین واقعیت و آرمان ها وجود دارد که جریان اصلاحات را کمی دشوار می سازد و پر کردن این شکاف فرایندی زمان بر است که نیازمند صبوری و پایداری است.

یکی از مشکلات ما نفوذ سیاست های نولیبرالیسم در ساختار مدیریت شهری است که آن را مخدوش کرده است و برنامه من با این ملاحظه تدوین شده که چشم اندازها و راهبردهای متفاوتی در پایان آورده شود.

وی در مورد برنامه اش درباره درآمد های شهرداری گفت: برنامه من موضوع درآمد های شهرداری را به صورت اساسی مورد توجه قرار داده است و استفاده از ظرفیت های مدبرانه و مدیرانه از تهران گرفته شدو در اصل محور برنامه من مشارکت مردم در سطوح مختلف است و مدیریت شهری بدون تربیت شهروند، مشارکت مردم امکان پذیر نیست.

ما باید عموم مردم تهران را به عنوان ولی نعمت بپذیریم و این صحنه های ناهنجاری که برخی اعضای شورای شهر در بازدیدهای شبانه شان دیده اند مایه ی ننگ است برای ما که وارد شده است و باید دانست که مشارکت مردم فقط در دادن پول به شهرداری نیست و از مردم می توان در خیلی از بخش ها استفاده کرد که من تمام سعی خودم را میکنم از همه ی مردم در جهت رفاه استفاده کنم.

الهه کولایی در مورد نقش زنان و جوانان گفت: سهم زنان و جوانان در مدیریت شهری با آموزه های اسلامی هیچ نسبتی ندارد و این درحالی است که سرمایه های انسانی جنسیت بردار نیستند و باید اقرار کرد که متأسفانه زنان و جوانان شایسته ما راهی به عرصه مدیریتی شهرداری ندارند و مدیران باید بدانند مدیریت در دنیای امروز پاچه شلوار بالازدن نیست، استفاده از منابع و ظرفیت های موجود است.

وی در ادامه از نقش قانون Law در شهر توضیحاتی داد و گفت: اگر قانون در مدیریت شهری حاکم باشد، طبیعتا بسیاری از رفتارهایی که ما در سطح مدیریت شهری شاهد هستیم تغییر خواهد کرد.

وی در ادامه گفت: تهران توان تبدیل شدن به یک شهر جهانی را داراست، اما متاسفانه این فرصت جدی گرفته نمی شود و از این ظرفیت به درستی استفاده نمی گردد.

وی درباره مشکلات شهری گفت: درباره روان‌سازی حمل و نقل نگاهمان کاملا سخت افزاری است در حالی که در جهان، افزایش پیاده‌راه‌سازی در دستور کار قرار دارد و همه ما می دانیم نگاه مطلق‌گرا نمی‌تواند تهران را مدیریت کند. 
مبانی هویتی و سرمایه‌های فرهنگی با این نگاه سخت‌افزاری نابود شده است و همزمان با تسهیل رفت‌وآمد باید به مساله فرهنگ و تقویت مسائل هویتی نیز توجه کنیم و بحث خدمات شهری، از مهم ترین مسائلی است که شهروندان برای تداوم حیات خود به آن نیاز دارند. 
ما باید حریم شهر تهران را مورد بررسی قرار دهیم و نوعی عدالت میان مناطق مختلف شهر شکل بگیرد و باید به چشم‌اندازهای کم آبی بسیار توجه کرد و با در نظر گرفتن اقلیم تهران و هماهنگ کردن گیاه‌های مورد نیاز بررسی کنیم. 
در بحث پسمانده ها می دانیم میزان تولید پسماند بسیار بالا است و نیاز به مدیریت دارد و فرآیند بازیافت، می تواند بخشی از مواد در حال نابودی را احیا کند و این امر نیازمند نگاه کارشناسی است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.