مدیر آبفای آبادان: هیچگونه خط لوله انتقال آب از آبادان به کشورهای همسایه وجود ندارد
رکنا: مدیر آبفای شهرستان آبادان با رد شایعات مطرحشده در فضای مجازی پیرامون وجود خط لوله انتقال آب از این شهرستان به کشور عراق، تأکید کرد: هیچگونه تاسیسات یا خط لولهای به سمت کشورهای همسایه وجود ندارد و تصاویر منتشرشده مربوط به طرحهای داخلی آبرسانی درونشهری است.

رنجکش خبرنگار رکنا – آبادان / مهندس آقایی با اشاره به خطوط آبرسانی موجود در منطقه ایستگاه ۷ گفت: این خطوط دوگانه مربوط به طرح جامع آبرسانی شهر هستند که به مناطق جمشیدآباد، امیری و امیرآباد انتقال آب انجام میدهند و در حال حاضر با ظرفیت ۱۸۰ هزار متر مکعب فعالاند.
۳۰ میلیارد تومان هزینه طی ۷ ماه گذشته
وی با اشاره به اقدامات انجامشده از زمان تصدی مسئولیت در آبفای آبادان افزود: «در ششهفت ماه گذشته، بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان در حوزههای مختلف از جمله آب، فاضلاب، ایستگاههای پمپاژ، لایروبی، خرید تجهیزات مانند منهول و دستگاههای مورد نیاز هزینه شده است.»
مهندس آقایی همچنین از خرید یک دستگاه واترجت به ارزش ۲.۵ میلیارد تومان و تعمیر ۲۰ تا ۳۰ دستگاه پمپ سنگین خبر داد و گفت: برخی از این پمپها اکنون در مدار هستند و بخشی نیز برای مواقع اضطراری ذخیره شدهاند.
حذف کلر خطرناک و جایگزینی با سیستم جدید ضدعفونی
مدیر آبفای آبادان خاطرنشان کرد: «پیش از این از کپسولهای گاز کلر برای ضدعفونی استفاده میشد که به دلیل خطرات احتمالی، حذف و سیستم جدید ضدعفونی با آب ژاول جایگزین شده است.»
وی از بازسازی فیلترهای تصفیهخانه طرح جامع نیز خبر داد و افزود: برنامهریزیهایی برای آبرسانی به روستاها و تخصیص ۵۰ درصد آب آنها از طریق خط غدیر در دو تا سه ماه آینده نیز در حال اجراست.
همچنین در تاسیسات شهدای ثوامر اصلاح و بازسازی تاسیسات جهت افزایش ظرفیت و بهبود کیفیت در تاسیسات و پمپاژ به روستاهای بخش مرکزی و منیوحی و روستاهای اروند کنار که این امر ساعات آب دهی را از ۱۲ ساعت به ۲۰ ساعت افزایش داده است.
کاهش چشمگیر شکستگیها و آمادهسازی آسفالتکاری از اردیبهشت ماه
آقایی در خصوص شکستگی لولهها گفت: «در مهرماه بیش از ۳۰۰ الی ۴۰۰ مورد شکستگی گزارش شده بود، اما اکنون این عدد به ۲۰ الی ۳۰ مورد کاهش یافته است. با دو شیفته کردن نیروها، سرعت رسیدگی به این موارد بهبود یافته و از اردیبهشت، آسفالتکاری معابر حفاریشده توسط خود مجموعه انجام خواهد شد.»
وضعیت فاضلاب و راهاندازی تصفیهخانه
وی در پاسخ به سوال خبرنگار رکنا درباره تخلیه فاضلاب به رودخانهها بیان داشت: «به دلیل نبود تصفیهخانه در گذشته، بخشی از فاضلاب ناگزیر به رودخانه هدایت میشد. اکنون با راهاندازی فاز اول تصفیهخانه با ظرفیت ۷۵ هزار متر مکعب، بخش زیادی از فاضلاب تصفیه میشود.»
او همچنین از انعقاد قرارداد جدید با پالایشگاه جهت تکمیل این تصفیهخانه خبر داد و افزود: با اجرای کلکتور اصلی، بهزودی بخش اعظم فاضلاب وارد سیستم تصفیه خواهد شد.
شماره ۱۲۲ بهزودی ۲۴ ساعته میشود
مهندس آقایی در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده شکستگی، سرقت منهول یا دیگر مشکلات با شماره ۱۲۲ تماس بگیرند و خبر داد: «در حال برنامهریزی برای تبدیل این سامانه به سرویس ۲۴ ساعته هستیم تا دغدغههای مردم کاهش یابد.»
ارسال نظر