اسکندر مومنی: تلاش امدادگران بیوقفه ادامه دارد
حوادث رکنا: عملیات امدادی در بندرعباس از ظهر دیروز آغاز شده و تاکنون امدادگران از تهران، استانهای همجوار و شهرهای اطراف استان هرمزگان بدون استراحت مشغول امدادرسانی هستند. این نیروها با تلاش و ایثار فراوان در حال انجام عملیات نجات و کمک به آسیبدیدگان هستند.

به گزارش رکنا، اسکندر مومنی، وزیر کشور، در آخرین وضعیت انفجار در اسکله شهید رجایی در بندرعباس گفت: در همان لحظات ابتدایی حادثه، تصمیمگیری و اقدامات اجرایی برای جداسازی محوطههای حادثهدیده به سرعت صورت گرفت. این اقدام باعث تسهیل روند امدادرسانی و مدیریت بحران شد و الحمدلله عملیات با موفقیت ادامه دارد.
وی افزود: امدادگران از تمامی نقاط کشور، از جمله تهران و استانهای همجوار، در حال انجام عملیات بیوقفه هستند و تاکنون این عملیات در مراحل نهایی خود قرار دارد.
وزیر کشور همچنین از تمامی نیروهای امدادی، نظامی، انتظامی و سایر نهادهای مسئول قدردانی کرده و بر استمرار حمایتهای وزارت کشور برای تسریع در عملیات تاکید کرد.
این عملیات امدادی در پی وقوع حادثهای در بندرعباس آغاز شده است و تلاشهای گستردهای برای کمک به آسیبدیدگان در حال انجام است.
ارسال نظر