فیلم اظهارات تند نرجس سلیمانی علیه زاکانی / کارنامهاش مانند کاریکاتور است
رکنا: نرجس سلیمانی با انتقاد از مدیریت شهری زاکانی، گفت افزایش بودجه شهرداری با خدمات شهری همخوانی ندارد و وعدههای مدیریتی او به کاریکاتوری از عمل تبدیل شدهاند.

به گزارش رکنا، نرجس سلیمانی ، عضو شورای شهر تهران گفت: فروش هزاران میلیارد تومان از داراییهای شهرداری و عدم شفافسازی درباره وضعیت قطعی انواع بدهیهای شهرداری تهران ، از نکات غیرقابل تحمل در مدیریت شهری است.
وی تاکید کرد: از سوی دیگر، حجم بودجه شهرداری رشد نزدیک به هفت برابر داشته است، اما با در نظر گرفتن کاهش ارزش پول به دلیل تورم، این افزایش بودجه ارتباط معناداری با افزایش خدمات، توسعه زیرساختها و امکانات شهری ندارد. آقای زاکانی که اغلب توفیق نیافتن را به ناتوانی، بیفکری و بیغیرتی نسبت میدهند، چهطور میخواهند درباره کارنامه عملی خود و آسیبشناسی انتقادی آن توضیح دهند؟
نرجس سلیمانی گفت: هفت رویکرد مدیریتی مورد ادعا در برنامه آقای زاکانی در چهار سال گذشته وجود داشته که از آن یک کاریکاتور ترسیم شده، بهگفته شاعر کشورمان ابوالقاسم فردوسی، بزرگی سراسر به گفتار نیست، دو صد گفته چون نیم کردار نیست.
ارسال نظر