نجات توله‌ پلنگ‌ های نادر توسط چوپان فداکار در کازرون + فیلم زیبا

خبرنگار رکنا – کازرون / در اتفاقی نادر و تحسین‌برانگیز، یک چوپان محلی در اطراف شهرستان کازرون موفق به مشاهده دو توله‌پلنگ نوزاد شد که به نظر می‌رسد از گونه‌های در حال انقراض پلنگ ایرانی باشند. نکته شگفت‌انگیز اینکه این چوپان با درک بالا و احساس مسئولیت زیست‌محیطی، نه تنها به توله‌ها نزدیک نشد، بلکه با مهار سگ‌های گله، آن‌ها را از هرگونه خطر دور نگه داشت.

این اقدام ستودنی، در شرایطی که پلنگ ایرانی در لیست گونه‌های در معرض خطر انقراض قرار دارد، بار دیگر اهمیت نقش مردم محلی در حفاظت از گونه‌های نادر حیات‌وحش را یادآور شد.

 در فیلمی که به دست رکنا رسیده، می‌توان دید که این توله‌پلنگ‌ها با آرامش در طبیعت حضور دارند، در حالی‌که چوپان با فاصله و دقت کامل مراقب آن‌هاست تا آسیبی نبینند و از محل دور شوند.

پلنگ ایرانی؛ میراث باشکوهی که باید زنده بماند

به گفته کارشناسان محیط زیست، حضور این توله‌ها می‌تواند نشانه‌ای امیدبخش از زادآوری مجدد پلنگ‌ها در طبیعت جنوب ایران باشد؛ منطقه‌ای که پیش‌تر زیستگاه طبیعی این شکارچی قدرتمند بوده، اما در سال‌های اخیر با کاهش جمعیت آن مواجه شده‌ایم.

 به گفته مسئولان محلی، اداره محیط زیست شهرستان در حال بررسی موقعیت دقیق مشاهده این توله‌هاست تا از سلامت، ایمنی و مسیر حرکت آن‌ها اطلاعات بیشتری به دست آید.

 احترام چوپان، پیام طبیعت

در شرایطی که بسیاری از حیوانات در مواجهه با انسان دچار ترس، فرار یا آسیب می‌شوند، این چوپان با احترام به طبیعت و درک ارزش حیات‌وحش، اقدامی انجام داده که باید به عنوان یک الگو معرفی شود.

رکنا از مسئولان محیط زیست می‌خواهد با تشویق این شهروند فهیم، فرهنگ حفاظت از گونه‌های نادر را در میان جوامع محلی بیش از پیش گسترش دهند.

اخبار تاپ حوادث