دیگر خودم را دوست ندارم

دختری هستم ۱۸ ساله حدودا ۵ سال است که به همه چیز بی‌میل هستم و اصلا علاقه‌ای به چیزی ندارم. حس می‌کنم دنیا به شدت پوچ است و خیلی به خودکشی و مرگ فکر می‌کنم. جوری شده که حتی به مردن علاقه پیدا کرده‌ام و از خونه بیرون نمی‌روم و بیشتر تایم را در خانه می‌گذرانم. از شدت غمی که حتی نمی‌دانم چیست عذاب می‌کشم. حس می‌کنم شدیدا افسرده هستم این بی‌علاقگی فکر به خودکشی و مرگ دوست نداشتن خودم و امید نداشتن به آینده بی‌قرارم و ناراحتی که دارم انگار اصلا از بین نمی‌رود. نمی‌توانم درست تصمیم بگیرم و همیشه فکرم همه جا هست. احساس تنهایی شدید و بی‌کسی دارم حتی به شدت زیاد هم ‌می‌خوابم شاید در روز ۱۳ ساعت حتی. به نظرتان احتیاج به روانشناس دارم؟ چیکار باید بکنم؟

2021-06-20 09:03:59 تاریخ : ۱۴۰۰/۰۳/۳۰ ۱۲:۳۳:۵۹ تعداد پاسخ ها 1
  • گاهی افراد بنا به دلایلی روزها یا هفته ها احساس بی حوصلگی و بی ارزش بودن را تجربه می کنند و هیچ چیز آنطور که ما می خواهیم، پیش نمی‌رود. انگیزه و اعتماد به نفس خود را از دست می‌دهیم و در نهایت احساس بی‌ارزشی و پوچی ما را فرا می‌گیرد. در وهله اول به مددجوی گرامی توصیه می‌شود که آرامش خود را حفظ کنید چرا که اغلب افراد چنین احساساتی را در زندگی تجربه کرده‌اند و شما تنها فردی نیستید که این نوع احساسات منفی را تجربه می‌کنید اما باید بدانید که اگر سعی در تغییر این وضع نداشته باشید، این حس افزایش پیدا می‌کند و از انرژی روانی شما می‌کاهد. پس در نگرش خود تغییر ایجاد کنید، گاهی افسردگی می‌تواند فرد را تبدیل به رباتی کند که مرتب تولید افکار منفی در ذهن می‌کند و باعث می‌شود تا فرد دیدی منفی نسبت به هر چیزی در زندگی پیدا کند. به عبارت دیگر مسائل را فقط از یک جنبه و آن هم فقط در بعد منفی می‌بیند. متاسفانه افراد منفی متخصص خودآزاری هستند و در آزار خود با صفات منفی متبحر هستند. بنابر این سعی کنید یک لیست از ویژگی‌های مثبت خود تهیه کنید و آن را در قسمت‌های مختلف خانه نظیر روی دیوار، یخچال، تلویزیون یا هر کجا که خودشان دوست دارند بچسبانید تا روزی چند بار چشمشتان با آنها بیفتد. باید باور کنید که شما دقیقا همان چیزی هستید که خودتان به خودتان می‌گویید، پس به جای اینکه مدام تعاریف منفی از خود ارائه دهید، روی ویژگی‌های مثبت خود تمرکز کنید و هر وقت افکار منفی به سراغتان آمد با قاطعیت و با صدای بلند آن را پس بزنید. برنامه‌ریزی کنید، هنگامی که فردی افسرده است تنها جایی که می‌خواهد بماند در رختخواب است. در این حالت، حتی جواب تلفن دادن برای او سخت می‌شود. سعی کنید بیرون از منزل بروید، پیاده‌روی کنید و دوش بگیرید. برای خودتان هدفی تعیین کنید این روش به قدری مهم است که روانشناسان آن را واکسن ضدافسردگی می نامند. نکته مهم دیگر این است که از افکار منفی دست بردارید و به خود نگویید که دیگر هیچ اتفاق خوبی برایم رخ نخواهد داد. سعی کنید مدام به خودتان انرژی مثبت بدهید و در صورتی که شدت افسردگی شما بالا باشد توصیه به یک روانشناس بالینی یا به روانپزشک جهت مداخلات دارویی می شود.

    2021-06-20 09:04:02 ۱۴۰۰/۰۳/۳۰ ۱۲:۳۴:۰۲ 1525

ارسال پرسش

پرسش شما با موفقیت ارسال شد ، کاربر گرامی چنانچه ایمیل خود را هنگام ثبت سوال وارد کرده اید در صورت پاسخ دادن به سوال شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد.

پرسش شما با موفقیت ارسال شد، کاربر گرامی، لطفا برای بازدید از پاسخ‌های ارسالی به سوالتان، حداکثر تا 7 روز آینده به همین صفحه مراجعه کنید.

ایمیل واد شده صحیح نمیباشد.
وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
انتخاب دسته بندی اجباری می‌باشد.
ok {{ uploadedFileData.name }} uplodaed.
این فیلد اجباری میباشد. کاراکتر وارد شده کم میباشد.

ارسال نظر

 

سفر

    پرسش و پاسخ