از اینکه دائم همسرم من را چک می‌کند ناراحتم

همسرم شكاك است و من را دایم چك می‌كند و باعث ناراحتی‌ام می‌شود. هر كاری می‌كنم علت این سوءظن‌های او را بدانم اما سر درنمی‌آورم. علت این شك او نسبت به مسائل و من چه می‌تواند باشد؟

2021-04-11 07:59:00 تاریخ : ۱۴۰۰/۰۱/۲۲ ۱۲:۲۹:۰۰ تعداد پاسخ ها 1
  • شك و بدبینی و سوءظن یكی از مسائلی است كه زیاد در خانواده‌ها دیده می‌شود. گاهی مرد نسبت به زنش و بالعكس نسبت به هم شك می‌كنند. این مساله می‌تواند علل مختلفی داشته باشد. یكی از علت‌ها بیماری «پارانویا» یا سوءظن شدید است كه به چند شكل دیده می‌شود:
    1-اسكیزوفرنی پارانوئیدی
    2-اختلال هذیانی
    3-اختلال شخصیت پارانوئید
    اسكیزوفرنی پارانوئیدی اختلال شدید روانی است كه حتی فرد نیاز به بستری پیدا می‌كند، این بیماری با توهم و هذیان همراه است و ممكن است بیمار صداهایی را بشنود. در این حالت رفتار بیمار مختل می‌شود به طوری كه نمی‌تواند وظایف مربوط به شغل و تحصیلش را انجام دهد. اختلال هذیانی بیماری شبیه به اسكیزوفرنی پارانوئیدی است با این تفاوت كه عملكرد معمولی ممكن است مختل نشود. سیستم هذیانی مراحل پیچیده‌ای دارد؛ بیمار نسبت به دیگران مشكوك می‌شود و تصور می‌كند دیگران دنبالش هستند. شواهد و قراین این بیماری را آشكار می‌كند. اختلال شخصیت پارانوئیدی مربوط به كسی است كه از دوران كودكی و نوجوانی نوعی بدبینی نسبت به اطرافیانش داشته است. تصور می‌كند همه او را فریب می‌دهند و انسان‌ها همگی بد هستند و به هیچ‌كس اعتمادی ندارند. ضمنا مصرف متا آمفتامین‌ها مانند شیشه باعث می‌شود نوعی سوءظن و شك شدید نسبت به اطرافیان در فرد ایجاد شود. علاوه بر موارد ذكر شده ویژگی دیگری هم وجود دارد كه باعث می‌شود بدبینی در فرد شكل بگیرد و آن الگوی بدبینی است كه در خانواده فرد شكاك وجود داشته است یعنی احتمال دارد پدر و مادر فرد بدبین قبلا با این مشكل دست به گریبان بوده‌اند و فرزندان با والد خود همانندسازی كرده‌اند.علت بعدی به خود فرد مربوط می‌شود. چنانچه فردی تودار و مساله‌دار باشد و دروغ بگوید و مساله را پنهان كند شك و تردید دیگران را نسبت به خودش برانگیخته می‌كند. در این حالت طرف مقابل دایم فكر می‌كند همسرش به او دروغ می‌گوید و زمینه شك و تردید به وجود می‌آید.

    2021-04-11 08:00:59 ۱۴۰۰/۰۱/۲۲ ۱۲:۳۰:۵۹ 137

ارسال پرسش

پرسش شما با موفقیت ارسال شد ، کاربر گرامی چنانچه ایمیل خود را هنگام ثبت سوال وارد کرده اید در صورت پاسخ دادن به سوال شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد.

پرسش شما با موفقیت ارسال شد، کاربر گرامی، لطفا برای بازدید از پاسخ‌های ارسالی به سوالتان، حداکثر تا 7 روز آینده به همین صفحه مراجعه کنید.

ایمیل واد شده صحیح نمیباشد.
وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
انتخاب دسته بندی اجباری می‌باشد.
ok {{ uploadedFileData.name }} uplodaed.
این فیلد اجباری میباشد. کاراکتر وارد شده کم میباشد.

ارسال نظر