پسرم ميگويد با درس خواندن عمرم تباه ميشود

پسرم مدرسه نمی رود و می گوید چرا مدرسه بروم و مدرک به چه درد می خورد وقتی
چیز به درد بخوری یاد نمیگیرم و عمرم تباه می شود. با او چگونه رفتار کنم؟

2020-11-08 11:17:33 تاریخ : ۱۳۹۹/۰۸/۱۸ ۱۴:۴۷:۳۳ تعداد پاسخ ها 1
  • متاسفانه امروزه تکنولوژی و زندگی ماشینی همه چیز را راحت و قابل دسترسی کرده ، به همین دلیل نسل امروز کمتر از نسل گذشته دنبال زندگی و اهدافشان هستند و با کمترین تلاش سعی دارند به آرزوهای خود دست پیدا بکنند. مطالعات نشان داده است طی دهه های اخیر شاهد افت عملکرد تحصیلی و عدم علاقه به ادامه تحصیل در بین دانش آموزان نوجوان به دلایل مختلفی هستیم. برخی دانش آموزان به خصوص پسرها دوست دارند هر چه زودتر وارد بازار کار شوند و به همین دلیل علاقه ای به ادامه تحصیل را از خود نشان نمی دهند . روانشناسان در بررسی ابعاد مختلف این موضوع دلایل نسبتاً متنوعی را مطرح کرده اند از جمله می توان به اختلال افسردگی اشاره کرد. متاسفانه بسیاری از مراکز آموزشی ما شاد نیستند و تمرکز اصلی آنها عمدتاً بر آموزش است تا سایر مهارت های زندگی، به علاوه به دلیل مشکلات اقتصادی و نبود وقت لازم ، برخی از آموزگاران فرصت کافی را جهت ایجاد رابطه صمیمی با دانش آموزان پیدا نمی کنند و زمینه را برای سرخوردگی و افت انگیزه تحصیلی در دانش آموز ایجاد می کنند.
    بنابراین در شرایط فعلی، متاسفانه میل به ترک تحصیل در جوانان مساله ای است که ابعاد چندگانه پیدا کرده است و عوامل متعددی در این نوع تصمیم گیری ها نقش دارد اعم از نبود بازار کار و آینده شغلی تا شرایط اقتصادی ، خانوادگی و روانی ـ اجتماعی، همگی می توانند در کاهش انگیزه تحصیلی دانش آموزان نقش داشته باشند. به همین دلیل به مددجوی گرامی توصیه می شود در وهله اول بهتر است علل و عوامل بی انگیزگی تحصیلی را در فرزند خود پیدا کند. در یک فرصت مناسب با او وارد یک صحبت جدی شوید البته نه صحبتی که جنبه نصیحت داشته باشد و ضمن درک احساس او دلایل را با کمک او بررسی کنید. در این میان توجه به مشکلات احتمالی روانپزشکی از اهمیت بالایی برخوردار است از جمله برخی از کودکان بیش فعال ـ نقص توجه یا کودکان افسرده یا فرد مبتلا به اضطراب اجتماعی یا حتی ضعف در یادگیری می تواند از جمله عواملی باشد که درس و تحصیل را برای یک دانش آموز سخت كند لذا جهت بررسی ابعاد این موضوع توصیه می شود از یک روانشناس بالینی باتجربه کمک بگیرند.

    2020-11-08 11:17:38 ۱۳۹۹/۰۸/۱۸ ۱۴:۴۷:۳۸ 241

ارسال پرسش

پرسش شما با موفقیت ارسال شد ، کاربر گرامی چنانچه ایمیل خود را هنگام ثبت سوال وارد کرده اید در صورت پاسخ دادن به سوال شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد.

پرسش شما با موفقیت ارسال شد، کاربر گرامی، لطفا برای بازدید از پاسخ‌های ارسالی به سوالتان، حداکثر تا 7 روز آینده به همین صفحه مراجعه کنید.

ایمیل واد شده صحیح نمیباشد.
وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
انتخاب دسته بندی اجباری می‌باشد.
ok {{ uploadedFileData.name }} uplodaed.
این فیلد اجباری میباشد. کاراکتر وارد شده کم میباشد.

ارسال نظر