شوهرم هر روز مرا به طلاق تهديد می كند

من و شوهرم زندگی خوبی داریم ولی شوهرم سر هر موضوع ساده ای میگويد پاشو برویم طلاقت بدهم چون مهریه ام کم است یا میگوید برو خانه مادرت من می روم دادخواست طلاق میدهم. دختر بزرگم که از من دفاع میکند او را هم میزند و میگوید برو پیش مامانت. من و دختر بزرگم را میبرد خانه مامانم و درخواست طلاق میدهد ولی با وساطت اطرافیان من برمیگردم خانه چندبار اين کار را کرده است. من آلبانیايی هستم و از طلاق میترسم و اینکه پشتوانه مالی ندارم. دخترم بسیار افسرده شده راهنمایی کنید چه کنم؟

2020-11-08 11:09:37 تاریخ : ۱۳۹۹/۰۸/۱۸ ۱۴:۳۹:۳۷ تعداد پاسخ ها 1
  • ضمن احساس همدردی با مددجوی گرامی باید گفت وقتی در یک زندگی مشترک فردی از این حربه با هر نیت و قصدی به عنوان وسیله و ابزاری برای آزار دیگری استفاده می کند باید بپذیریم که به عنوان یک فرد بالغ و پخته ظاهر نشده ایم. حتی کودکان گاهی پس از قهرهای شدید با دوستان خود بعد از مدتی دوباره آشتی می کنند و بازی خود را از سر می گیرند. انگار آنان نیز به بی اهمیتی قهر خود پی می برند اما متاسفانه خیلی از آدم بزرگ ها همچنان در رفتار کودکانه خود باقی می مانند. در این رابطه خانواده درمانگران چندین دلیل را برای این نوع رفتار های تهدیدکننده و ناپخته بیان می کنند. گاهی زوجین به دلیل نقص مهارت های گفتگو نمی توانند پیام اصلی خود را به دیگری انتقال دهند و وقتی در شرایط تعارض آمیز زندگی احساس ناکامی می کنند از این حربه جهت دفاع از خود استفاده می کنند و با رنجش و ناراحت کردن دیگری خشم خود را تخلیه می کنند. دلیل دیگر ممکن است ریشه در شخصیت فرد داشته باشد. ممکن است شخص عزت نفس پایین و شکننده ای داشته باشد در این صورت وقتی با همسر خود در شرایط تعارض آمیزی قرار می گیرد برای رهایی از تنش ایجاد شده با شلیک حرف های نسنجیده و ناپخته خود را از این وضعیت بحرانی رها می سازد. گاهی نیز یکی از زوجین از این روش به عنوان نوعی باج گیری عاطفی استفاد می کنند مثل فردی که برای رسیدن به هدفش روی نقطه ضعف دیگری انگشت می گذارد. زوج درمانگران عقیده دارند که زوج ها برای ادامه یک زندگی رضایتمندانه باید با مهارت های مذاکره و گفتگوی سازنده ، گوش دادن و توانایی حل مساله آشنا باشند و یاد بگیرند که با تشکیل یک زندگی مشترک «من» از بین رفته و «من» تبدیل به «ما» می شود باید دانست که زندگی زناشویی مانند یک گیاه است که رشد آن و جلوگیری از پژمرده شدن آن نیازمند تلاش زوجین می باشد لذا به مددجوی گرامی توصیه می گردد جهت ترمیم و بازسازی این رابطه از یک روانشناس بالینی کمک حرفه ای دریافت كند.

    2020-11-08 11:09:41 ۱۳۹۹/۰۸/۱۸ ۱۴:۳۹:۴۱ 557

ارسال پرسش

پرسش شما با موفقیت ارسال شد ، کاربر گرامی چنانچه ایمیل خود را هنگام ثبت سوال وارد کرده اید در صورت پاسخ دادن به سوال شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد.

پرسش شما با موفقیت ارسال شد، کاربر گرامی، لطفا برای بازدید از پاسخ‌های ارسالی به سوالتان، حداکثر تا 7 روز آینده به همین صفحه مراجعه کنید.

ایمیل واد شده صحیح نمیباشد.
وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
انتخاب دسته بندی اجباری می‌باشد.
ok {{ uploadedFileData.name }} uplodaed.
این فیلد اجباری میباشد. کاراکتر وارد شده کم میباشد.

ارسال نظر