نمیتوانم درباره خواستگارانم درست تصمیم بگیرم

كارمند و تحصيلكرده هستم اما نمي‌توانم فردي ايده‌آل را به عنوان همسر آينده‌ام انتخاب كنم. جلسه خواستگاري‌ام به‌راحتي به هم مي‌خورد و احساس مي‌كنم تمام خواستگارانم از موضع بالا برخورد مي‌كنند. با اين وجود چه راه‌حلي را توصيه مي‌كنيد؟

2020-03-03 10:21:03 تاریخ : ۱۳۹۸/۱۲/۱۳ ۱۳:۵۱:۰۳ تعداد پاسخ ها 1
  • باتوجه به اين شرح حال به نظر مي‌رسد به خاطر شرايط سني‌تان، نوع نگاه شما به افراد تغيير كرده است زيرا افراد با بالارفتن سنشان، به مسائل با ديد آرماني‌تري نگاه مي‌كنند و سطح توقعاتشان افزايش پيدا مي‌كند. توصيه مي‌شود براي اينكه بتوانيد در اين سن، ازدواج موفقي داشته باشيد معيارهاي مهم خودتان را تعيين كنيد و روي كاغذ بياوريد و در مقابل معيارهايي كه موجب شده‌اند خواستگارانتان را نپذيريد و يا آنها شما را نپذيرند، مشخص كنيد و سعي داشته باشيد در جلسه خواستگاري بعدي به معيارهاي مهم‌تان اهميت دهيد و آنهايي كه مانع از ازدواج شما شده‌اند را كنار بگذاريد.
    به ياد داشته باشيد ادامه يك زندگي را نمي‌توان براساس شناخت اوليه تضمين كرد زيرا بديهي است كه در ابتداي ازدواج، معيارهايي منطقي مدنظر قرار مي‌گيرند اما بخش مهم آن به مهارت‌هاي سازش انطباق و مسئوليت‌پذيري بعد از ازدواج بازمي‌گردد. يعني يك زن و مرد در ابتداي زندگي، به دنبال يكسري معيارهاي معقول و منطقي يكديگر را براي ازدواج مي‌پذيرند، اما قدم گذاشتن در مسير ازدواج و رسيدن به اهداف والا در اين مسير، مشروط بر مهارت سازش و انطباق زوج با يكديگر خواهد بود.
    اگر فرد تصميم داشته باشد افراد را همانگونه كه مي‌خواهد ببيند و يا انتظار داشته باشد همان‌طور كه او مي‌خواهد رفتار كنند، به نتيجه‌اي مطلوب و معقول نخواهد رسيد بلكه بايد ديدگاه خود را تغيير دهد. در صورتي كه فرد مقابل حداكثر شرايط پذيرش را داراست (مسئوليت‌پذيري، شغل مناسب، جايگاه اجتماعي، تحصيلات و...) اما كاستي‌هايي نيز دارد نمي‌توان او را فردي ايده‌آل ندانست زيرا هيچ فردي تمام ايده‌آل‌ها را در كنار هم ندارد و نمي‌توان فردي را بدون عيب يافت. توصيه ميشود كاستي‌ها را در كنار نقاط مثبت بپذيريد و بر مهارت‌هاي سازش و انطباق خودتان تمركز بيشتري داشته باشيد تا بتوانيد اختلاف‌نظرها و سلايق را به‌راحتي قبول كنيد و به اين ترتيب، شرايط ازدواج خودتان را فراهم كنيد. چه خوب است فرد به دنبال عيب‌جويي از ديگران نباشد اما سعي كند ضعف‌ها و كاستي‌هاي خودش را جبران كند زيرا به‌طور قطع اگر همواره به دنبال بروز ضعف‌هاي فرد مقابلمان باشيم و هيچگاه به كاستي‌هاي خودمان فكر نكنيم، موجبات ناراحتي و آزرده‌شدن او را فراهم مي‌كنيم.

    2020-03-03 10:21:06 ۱۳۹۸/۱۲/۱۳ ۱۳:۵۱:۰۶ 5

ارسال پرسش

پرسش شما با موفقیت ارسال شد ، کاربر گرامی چنانچه ایمیل خود را هنگام ثبت سوال وارد کرده اید در صورت پاسخ دادن به سوال شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد.

پرسش شما با موفقیت ارسال شد، کاربر گرامی، لطفا برای بازدید از پاسخ‌های ارسالی به سوالتان، حداکثر تا 7 روز آینده به همین صفحه مراجعه کنید.

ایمیل واد شده صحیح نمیباشد.
وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
انتخاب دسته بندی اجباری می‌باشد.
ok {{ uploadedFileData.name }} uplodaed.
این فیلد اجباری میباشد. کاراکتر وارد شده کم میباشد.

ارسال نظر