دو پسر دوقلو دارم كه 35 ساله هستند و با دو دختر دوقلو آشنا شدهاند. از زمان آشناييشان سه سال ميگذرد و حالا قصد ازدواج با يكديگر را دارند در حالي كه دخترها از لحاظ مقطع تحصيلي در سطح بالاتري از پسرها قرار دارند و خانوادهشان درخواست مهريه بالايي دارند. علاوه بر اين در شهر ديگري زندگي ميكنند. با وجود تمام اختلافات تحصيلي مكاني و سطح خانوادگي، پسرها اصرار به اين ازدواج دارند. باتوجه به اين شرايط، چه راهكاري را توصيه ميكنيد.
محل زندگي، نوع شغل، اختلافات سني و تحصيلي از جمله موارد بسيار مهم در ازدواج است اما دوقلو بودن، موضوع نگرانكنندهاي در اين ازدواج نيست. نكته مهم اين است بالا بودن سطح تحصيلات مشكلات زيادي را ايجاد نميكند اما بالا رفتن سطح توقعات و اوج گرفتن ميزان تفاوتهاي طرفين، ناهمسان همسري ثانويه را ايجاد ميكند كه بسيار نگرانكننده است.
باتوجه به اين شرح حال بايستي، نظر پسرها را در مورد شرايط تحصيلي، مكاني، شغلي، اقتصادي و... بهطور كامل جويا شد و از اين نكته غافل نباشند كه ممكن است در حال حاضر، توافق و تفاهم ايجاد شود اما با گذر زمان اختلافها نمايان شوند. لازمه جلوگيري از اختلافات گفتوگوي اساسي است. براي مثال موضوع مهريه در شرايط كنوني تمام جوانب را تحتالشعاع قرار ميدهد و بايستي در اينباره، گفتوگوي كاملي صورت گيرد چرا كه ممكن است درخواست مهريه بالا به دليل چشم و همچشمي يا مسائل اينچنيني باشد كه اختلافآفرين است.
اصرار به مهريه بالا، براي افرادي كه از سطح تحصيلات خوبي برخوردارند، غيرمنطقي است و توصيه ميشود اگر درخواست مهريه بالا، از سوي دختران بسيار جدي است، در اين ازدواج با كمي تعلل پيش رويد اما اگر دخترها، انعطافپذيري بيشتري نشاندهند، ميتوانند زوج خوبي بوده و ازدواج موفقي داشته باشند و تنها بعد ناهمسان همسري ثانويه، در اين مورد، نگرانكننده است كه با انجام تحقيقات درست، كامل و صحيح، قابل پيشگيري است.
حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:
ارسال نظر