ارسال پرسش

پرسش شما با موفقیت ارسال شد ، کاربر گرامی چنانچه ایمیل خود را هنگام ثبت سوال وارد کرده اید در صورت پاسخ دادن به سوال شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد.

پرسش شما با موفقیت ارسال شد، کاربر گرامی، لطفا برای بازدید از پاسخ‌های ارسالی به سوالتان، حداکثر تا 7 روز آینده به همین صفحه مراجعه کنید.

ایمیل واد شده صحیح نمیباشد.
وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
انتخاب دسته بندی اجباری می‌باشد.
ok {{ uploadedFileData.name }} uplodaed.
این فیلد اجباری میباشد. کاراکتر وارد شده کم میباشد.
  • در عقد موقت از شوهرم ارث ميبرم؟

    من زن دوم  برادرشوهرم شدم  ولی صیغه‎ ای. از اموال ایشان به من هم چیزی تعلق می‎گیرد؟ ما همان سال اول که صیغه کردیم کاغذ یکساله داریم بقیه سال را در خانه خواندیم. لطفا راهنمایم کنید.

    دسته بندی: حقوقی پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۹/۰۵/۳۰ ۱۹:۰۶:۰۹
  • چگونه هم طلاق بگيرم هم مهريه ام را؟

    شخصی برای فرار از پرداخت مهریه زنش اموالش را به نام برادرش کرده و مطلعین پدر و مادر خانم و نزدیکان مردند و حاضر به شهادت در دادگاه به نفع خانم نیستند و مبلغ حقوقش را خیلی کمتر گواهی آورده است. خانم چگونه می‌تواند هم مهریه‌اش را بگیرد و هم طلاق بگیرد چون مرد می‌گوید طلاقش نمی‎دهد و او را آزار و اذیت می‎کند.

    دسته بندی: حقوقی پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۹/۰۵/۳۰ ۱۹:۰۲:۴۷
  • مادر و دخترى به عنوان زلزله زده ميليونها تومان كلاهبردارى كردند

    در پرونده کیفری تحصیل مال از طریق نامشروع پس از قطعی شدن حکم و عدم حضور محکوم علیه جهت رد مال تحصیل کرده از طریق نامشروع شعبه اجرای احکام در صورتی که کفالت 25 میلیونی یک جانباز روی پرونده است از زمان ارسال پرونده به اجرای احکام ظرف چه مدت بایستی پول از کفیل دریافت شود و قبل از آن تمام حساب‌هایش مسدود شود؟ در ضمن پرونده مربوط به کمک به زلزله‎زده‎های کرمانشاه است که خانم از طریق همکاری با دختر 16 ساله‌اش که هم‌اکنون 18 ساله شده خودشان را زلزله‌زده جازده بودند و 18 میلیون به جیب زدند (از آذر 96 تا الان که 99 هست پرونده  مختومه نشده است).

    دسته بندی: حقوقی پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۹/۰۵/۳۰ ۱۸:۵۷:۱۰
  • قاضى ميتواند زير حكم نام قاضى ديگرى را بنويسد؟

    آیا قاضی که جلسه را تشکیل داده می‎تواند زیر حکم نام قاضی دیگری را بنویسد؟

    دسته بندی: حقوقی پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۹/۰۵/۳۰ ۱۸:۵۲:۵۱
  • آيا دادگاه وظيفه دارد به نظريه كارشناس هم رسيدگى كند؟

    ماده 16 قانون مجازات اسلامی ادله اثبات در امور کیفری را محصور کرده و آن را به شرح زیر شمرده است: ادله اثبات جرم عبارت از اقرار، شهادت، قسامه و سوگند در مواعد مقرر قانونی و علم قاضی است. آیا دادگاه به دلایل دیگر از جمله نظریه کارشناس و... تکلیفی به رسیدگی دارد یا این دلایل در اولویت هستند؟

    دسته بندی: حقوقی پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۹/۰۵/۲۵ ۲۳:۵۴:۳۰