17 تبریزی در زندان اعدام نشدند + جزییات

حسین قربانی ضمن یادآوری سالروز تاسیس شورا‌های حل اختلاف در کشور، اظهار داشت: شورا‌ها باید متفاوت از محاکم باشند ضمن ارتقای جایگاه شورا‌های حل اختلاف در استان مردم وقتی به شورا‌ها مراجعه میکنند باید به راحتی بتوانند خواست‌ها خود را مطرح کند.

به گزارش رکنا، وی با اشاره به بلاتکلیفی قانون شورا‌های حل اختلاف، افزود: نگاه قو قضائیه به شورا‌های حل اختلاف صرفا هدایت به سمت صلح و سازش یعنی بازگشت به فلسفه وجودی شورا‌ها است.

سرپرست معاونت توسعه حل اختلاف استان آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه متاسفانه تا به امروز تکلیف شورا‌ها مشخص شده است، خاطرنشان کرد: با توجه به پرونده‌هایی که وارد شورا‌ها می‌شود اگر بنا باشد صلاحیت شورا‌ها فقط صلح و سازش باشد حجم ورودی پروند‌ها به تشکیلات قضایی افزایش خواهد یافت که این موضوع نگران کننده است.

وی در رابطه با حل و فصل مشکلات در زندان، ادامه داد: شورا‌های حل اختلاف زندان‌ها زحمات مضاعفی متحمل می‌شوند و فارغ از ارجاعات در موضوعاتی که قابلیت صلح و سازش داشته در زندان ورود کرده و با تلاش حل و فصل می‌کنند.

قربانی اضافه کرد: شورا یاران نسبت به تک به تک این پروند‌ها زحمات بسیای کشیده می‌شود بخصوص در رابطه با فصاص‌هایی که با تلاش شورایاران منجر به رضایت اولیای دم می‌شود و ین کار بسیار سختی است.

وی بیان کرد: در سال جاری با تلاش‌های اعضای شورا‌ها و همیاران شورا‌های حل اختلاف زندان مرکزی تبریز ۱۷ مورد پرونده قصاص ، منجر به رضایت اولیای دم شده است.

وبگردی