تشکیل باندهای سریالی کلاهبرداری از زندان / 4 هم سلولی بعد از آزادی میلیاردر شدند + عکس

سناریوهای اعضای این باند که از سلول باند طراحی شده بود؛ مردان سابقه‌دار پس از آزادی از زندان نقشه‌های تبهکاری خود را اجرایی کردند.

به گزارش رکنا، این گروه مجرم ابتدا ٣٠ سکه از یک مرد طلافروش کلاهبرداری کردند و سپس سراغ فروشنده ١٠٠تن سویا در فضای مجازی رفتند. ردپای مجرم سابقه‌داری در تمام این نقشه‌های مجرمانه وجود داشت. ماهان سردسته این باند بود که با چهار هم‌سلولی‌اش نقشه‌های تبهکارانه‌اش را در مدت کوتاهی اجرایی کرد.

این مجرمان در سایت‌های فروش کالا سوژه‌هایشان را شکار می‌کردند و در فرصتی مناسب سناریوی خود را جامه عمل می‌پوشاندند. پلیس خیلی زود رد  این باند کلاهبردار را زد و هم‌سلولی‌های سابقه‌دار را به دام انداخت.

 با شکایت مرد طلافروش رسیدگی به این پرونده در دستور کار پلیس آگاهی پایتخت قرار گرفت. این مرد وقتی پیش‌روی کارآگاهان نشست از دام کلاهبرداری گفت که یک  مرد به نام ماهان در آن نقش اول داشت. تحقیقات نشان می‌داد ماهان با دسیسه‌چینی و اجرای یک نقشه ماهرانه ٣٠ سکه طلا را در چند دقیقه به سرقت برده است.

 مرد طلافروش به کارآگاهان گفت: «در مدت کوتاهی مرد جوانی مدام به مغازه‌ام رفت‌وآمد داشت و هر بار طلایی می‌دید یا درباره نرخ طلا و سکه سوالاتی می‌کرد. تا اینکه آخرین بار درخواست ٣٠ سکه طلا کرد. قرار گذاشتیم. روز موعود به محل قرار رفتم تا در ازای پول سکه‌ها را تحویل دهم.

مرد خریدار که پسر جوانی بود و ماهان نام داشت، ادعا کرد که نمی‌تواند کارت به کارت کند، به همین خاطر  از من خواست به دفترش بروم.

به همراه ماهان راهی محل کار او شدیم. اما در محل کارش هم باز بهانه آورد. چند باری کارت کشید که دستگاه کارت‌خوانش عمل نکرد. به بهانه خرابی دستگاه کارت‌خوانش   به واحد کناری رفت.

ادعا داشت که واحد کناری هم متعلق به او است. باید از واحد کناری انتقال وجه می‌داد. از دفتر خارج شد و در حالی که ٣٠ عدد سکه طلایم دست او بود، به واحد کناری رفت. ١٥ دقیقه  از ماجرا گذشت، وقتی از ماهان خبری نشد، سراغ دفتر کناری رفتم و متوجه شدم که اصلا کسی آنجا کار نمی‌کند و مرد جوان طلاها را سرقت کرده است. 

با شکایت مرد طلافروش تحقیقات از سوی کارآگاهان پایگاه هشتم پلیس آگاهی پایتخت آغاز شد. در نخستین گام کارآگاهان سراغ محل کار ماهان رفتند و همان‌طور که احتمال می‌دادند، دفتر کار به صورت دو روزه اجاره شده بود.

در حالی که بررسی‌ها برای دستگیری ماهان ادامه داشت، کارآگاهان پایگاه هشتم با شکایت‌های مشابهی مواجه شدند. طبق اعلام شکات، آنها کالاهایشان نظیر ١٠٠ تن سویا را در سایت‌های فروش کالا آگهی کرده بودند.  متهم جوان به عنوان خریدار با آنها تماس می‌گیرد.

طبق نقشه، متهم جوان و همدستش به محل قرار می‌روند و پس از تحویل کالاها، با ترفندی، حواس فروشنده را پرت کرده و بارها را بدون انتقال وجه سرقت می‌کردند.

با تحقیقات پلیسی مشخص شد که در تمامی این سرقت‌ها، ماهان سردسته باند بوده و با همکاری اعضای باندش این سرقت را مرتکب شده است. با توجه به اینکه سرقت‌ها حرفه‌ای صورت می‌گرفت، این احتمال مطرح شد که اعضای این باند سابقه‌دار باشند. با این فرضیه کارآگاهان سراغ آلبوم متهمان سابقه‌دار اداره آگاهی رفتند و درنهایت هویت اصلی ماهان و همدستانش که از سارقان سابقه‌دار در زمینه کلاهبرداری بودند، شناسایی کردند.

با به دست آمدن هویت متهم جوان و همدستانش، کارآگاهان پایگاه هشتم پلیس آگاهی پایتخت وارد عمل شده و در چند عملیات جداگانه هر چهار عضو این باند دستگیر شدند. سرکرده باند ماهان در تحقیقات به جرم خود اعتراف کرد و گفت:  «با همدستانم در زندان آشنا شدم. در یک سلول بودیم. در همان زندان با هم نقشه کلاهبرداری‌ها را طراحی کردیم.

  قرار شد بعد از آزادی از زندان گروهی تشکیل دهیم و سرقت‌هایمان به شیوه کلاهبرداری را انجام دهیم. همین هم شد، بعد از آزادی تک‌تک‌مان 4 نفر شدیم و یک باند تشکیل دادیم. در سایت‌های فروش کالا جست‌وجو و سوژه مناسب را پیدا می‌کردیم و با آنها قرار می‌گذاشتیم. طعمه‌هایمان از همه نوع بودند. اما با یک نقشه ماهرانه در فرصتی مناسب وسایل را سرقت می‌کردیم.»

کارشناسان ارزش ریالی اموال کلاهبرداری‌شده را ١٠میلیارد ریال اعلام کرده‌اند. با اعتراف متهمان به کلاهبرداری و  سرقت‌ها، تحقیقات در این رابطه و شناسایی سایر مالباختگان احتمالی اعضای باند ادامه دارد.

منبع: شهروند

وبگردی