جشن تولد در یکی از باغ های بروجن به قتل یک جوان ختم شد

به گزارش رکنا ، مسلم احمدی فرمانده انتظامی بروجن گفت: با تلاش مأموران پلیس آگاهی جوان ۲۹ ساله که پس از نزاع و درگیری در جشن تولد، دوست خود را در میدان شهید بهشتی بروجن به قتل رسانده بود، دستگیر شد.

وی افزود: شامگاه پنج شنبه ۳۰ مرداد ۹۹ با دریافت گزارش حادثه تیراندازی و وقوع قتل در میدان شهید بهشتی بروجن، مأموران انتظامی در محل حضور پیدا کردند.

جشن تولد به عزا تبدیل شد

احمدی اضافه کرد: در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد که جوان ۲۸ ساله با هویت معلوم پس از نزاع و درگیری با یکی از دوستان خود در جشن تولد، با استفاده از سلاح دست‌ساز و غیرمجاز شکاری از ناحیه سینه و شکم مورد اصابت قرار گرفته است.

او با بیان اینکه از ساعات اولیه وقوع قتل، شناسایی و دستگیری قاتل در دستور کار پلیس قرار گرفت، ادامه داد: با تلاش مأموران پلیس آگاهی و انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی، قاتل ۲۹ ساله در کمتر از ۴ روز دستگیر شد.

احمدی گفت: اسلحه دست‌ساز و غیرمجاز این متهم نیز کشف که پس از تکمیل تحقیقات مأموران، جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.

او در پایان افزود: قاتل و مقتول اهل یکی از شهرستان‌های همجوار بروجن بوده که در روز حادثه به جشن تولد در یکی از باغ‌های سیاسرد دعوت شده بودند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

  • کلاغی که قدم‌به‌قدم لانه‌اش را تکمیل می‌کند + فیلم

اخبار تاپ حوادث