به گزارش رکنا، علی رمضانی پاجی، پژوهشگر مازندرانی که خبر این کشف را اعلام کرده بود گفت: هنگام حفر قبر برای دفن یک فرد فوت شده بر اثر بیماری کرونا که طبق پروتکل بهداشتی باید عمق بیشتری می‌داشت، به گور باستانی رسیدیم.

این پژوهشگر مازندرانی افزود: بقایای یک اسکلت انسانی، بقایای یک ظرف سفالی شکسته، بقایای یک شمشیر آهنی و یک تیردان و یک قطعه شیء آهنی مربوط به ابزار جنگی کشف شد که با توجه به تیپ ساخت دشنه، شمشیر و تیر سه بر، به‌نظر می‌رسد این گور مربوط به سرباز اشکانی باشد. البته ۲ سال قبل هم در این قبرستان، گور خمره، گردنبند و النگوی مفرغ کشف شد که مربوط به حدود سه هزار و ۵۰۰ تا پنج هزار سال پیش است.

در همین رابطه مهدی ایزدی، معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران نیز با تأیید این مطلب به«مهر» گفت: در پی درگذشت یکی از اهالی روستای پاجی از توابع بخش دودانگه شهرستان ساری بر اثر ابتلا به بیماری کرونا و همچنین لزوم دفن فوت شدگان این بیماری در عمق پایین‌تر از حد معمول، به طور اتفاقی یک گور باستانی کشف شده است.وی با اشاره به اعزام کارشناسان و نیروهای یگان حفاظت اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران به محل کشف این گور باستانی، گفت: آثار به دست آمده از این گور شامل بقایای یک اسکلت انسانی، یک ظرف سفالی، یک شمشیر آهنی و یک قطعه شیء آهنی مربوط به بخشی از یک جنگ افزار بوده است.

معاون میراث فرهنگی مازندران گفت: با توجه به داده‌های به‌دست آمده، این گور باستانی مربوط به دوران اشکانی بوده و همچنین بررسی‌های بیشتر در خصوص اشیای کشف شده نیز ادامه خواهد داشت.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

وبگردی