به گزارش رکنا، 12آذر سال‌جاری پرونده یک فقره جعل و کلاهبرداری با دستور بازپرس شعبه اول دادسرای ناحیه 8 تهران برای رسیدگی تخصصی در اختیار اداره سیزدهم آگاهی قرار گرفت. متهم اصلی این پرونده فردی به‌نام سهراب 30 ساله بود که در همان ابتدای رسیدگی به پرونده شناسایی و دستگیر شد. او در بازجویی‌ها اعتراف کرد که پس از شناسایی سوژه‌ها در فضای مجازی و جلب اعتماد آنها با این ترفند که می‌تواند ملک یا خودروهای گران قیمت آنها را با قیمت بالاتری به فروش برساند، اسناد مالکیت را از مالک می‌گرفت و سپس آن را در اختیار یکی از همدستانش به‌نام پژمان قرار می‌داد و پس از جعل اسناد به بهانه اینکه امکان فروش به قیمت بالاتر وجود ندارد، اسناد را به مالکان اصلی باز می‌گرداند. در ادامه هم با همکاری زنی به‌نام لیلا با همان اسناد جعلی، ملک یا خودروها را می‌فروختند.

سرهنگ کارآگاه جهانگیر تقی‌پور معاون مبارزه با جرایم جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی پایتخت در این رابطه گفت: با تلاش مأموران پژمان و لیلا هم دستگیر شدند و در بازرسی از منزل آنها یک دستگاه خودرو بی‌ام دبیلو 528 کشف و به اداره سیزدهم منتقل شد. پژمان در بازجویی‌ها اعتراف کرد که با پرسه زنی در فضای مجازی و انتخاب افراد تحصیلکرده و سرمایه دار، با آنها آشنا می‌شدم و خودم را به‌عنوان نمایشگاه دار یا سرمایه‌گذار در زمینه ساخت و ساز معرفی می‌کردم و بعد از آن نقشه‌ام را عملی می‌کردم. یا اینکه دختران جوانی که قصد فروش ماشین یا ملک‌شان را داشتند را شناسایی کرده و به آنها وعده ازدواج می‌دادم و پس از جلب اعتمادشان از آنها پول و طلاهایشان را می‌گرفتم و پول حاصله را بین همدستانم تقسیم و صرف خوش‌گذرانی می‌کردیم.

گفتنی است تاکنون 15 شاکی در این پرونده شناسایی شدند و فروش 2 ملک و 3 خودرو به ارزش تقریبی 20 میلیارد تومان از سوی این باند محرز شده است و متهمان برای انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار کارآگاهان اداره سیزدهم قرار دارند.

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی پایتخت از شهروندان خواست: کسانی که به این شیوه مورد کلاهبرداری قرار گرفته‌اند، به اداره 13 پلیس آگاهی پایتخت مراجعه کنند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

وبگردی