به گزارش گروه حوادث رکنا، سرهنگ "حسین براری فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه گفت: پس از اعلام مرکز فوریت های پلیسی 110 مبنی بر یک مورد تیر اندازی در روستای "وینه" ماموران پاسگاه عثمانوند به سرعت وارد عمل شدند.

وی افزود: پس از حضور ماموران در محل مشخص شد مردی به دلیل اختلافات شخصی پس از مراجعه به در خانه یکی از شهروندان با استفاده از سلاح کلاش اقدام به تیر اندازی و سپس متواری شده است.

سرهنگ براری تصریح کرد: ماموران با انجام کارهای اطلاعاتی و استفاده از شگردهای پلیسی محل اختفای عامل تیراندازی را شناسایی و پس از هماهنگی با مقام قضائی وی را دستگیر کردند.

رئیس پلیس شهرستان کرمانشاه در پایان از معرفی فرد دستگیر شده به دستگاه قضائی جهت سیر مراحل قانونی و صدور حکم لازم خبر داد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

  • تهران ۳۶ هزار کیلومتر پیاده راه دارد / مناسب سازی پایتخت برای افراد دارای معلولیت عزم ملی می‌خواهد و شاید شدنی نباشد !

اخبار تاپ حوادث