همخوابی اعظم 89 ساله با 8 نوه اش / آنها از اعمال پلیدشان فیلم می گرفتند
رکنا: مادربزرگ هوسباز به اتهام همخوابی با نوه هایش دستگیر شد.
به گزارش گروه ترجمه رکنا، پلیس هندوستان مادربزرگ 89 ساله ای را به جرم همخوابی با 8 نوه اش دستگیر و زندانی کرد.
بر اساس گزارش پلیس، اعظم 89 ساله هنگامی دستگیر شد که با 8 نوه اش همخوابی می کرد و پسر بزرگش او را هنگام این عمل زشت دستگیر کرد و او را به پلیس لو داد.
پس از دستگیری اعظم، قربانیان در اظهارات خود با پلیس مدعی بودند که اولین بار پیشنهاد از سمت مادربزرگشان داده شد و آن ها برای این که خواسته او را برآورده کنند و به خاطر احترام به سنش نیازهایش را برطرف کنند تصمیم به این کار گرفتند.
همچنین آن ها به خواسته مادربزرگشان از رابطه گروهی که با او داشتند فیلمبرداری کرده تا در آینده با دیدن این فیلم ها خوشحال شوند و تجدید خاطره کنند.
در حال حاضر اعظم و نوه هایش در بازداشت هستند تا جلسه دادگاه به زودی برگزارشود.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
دعای آخرین روز فروردین 1404
راست گفتند لقمه حرام از نطفه حرام بدتره
خدایا دنیات کثیفه ،،لطفا بشورش