دستگیری سارقان اماکن خصوصی در ساوجبلاغ
رکنا: فرمانده انتظامی شهرستان ساوجبلاغ گفت: سه نفر سارق اماکن خصوصی در ساوجبلاق با 14 فقره سرقت در بخش چندار، دستگیر شدند.
![دستگیری سارقان اماکن خصوصی در ساوجبلاغ](https://cdn.rokna.net/thumbnail/AbJvU2gz6tZa/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cFnHMwbYbrJ6vtfuJ1_NwVg,,/%D8%B3%D8%A7%D8%B1%D9%82%D8%A7%D9%86.jpg)
سرهنگ مهدی فضلی علیشاه، فرمانده انتظامی شهرستان ساوجبلاغ گفت: در پی دریافت اخباری مبنی بر سرقت از اماکن خصوصی در بخش چندار، رسیدگی به موضوع در دستور کار مأموران پلیس آگاهی شهرستان ساوجبلاغ قرار گرفت.
فرمانده انتظامی شهرستان ساوجبلاغ ادامه داد: در تحقیقات اولیه پلیس مشخص شد که سارقان از طریق دیوار منازل وارد اماکن خصوصی شهروندان شده و اقدام به سرقت اموال با ارزش آنان می کنند.
این مقام انتظامی بیان کرد: ماموران پلیس آگاهی ساوجبلاغ با انجام اقدامات پلیسی موفق به شناسایی سه نفر از متهمان شدند و با هماهنگی مقام قضایی در یک عملیات غافلگیرانه هر سه سارق را دستگیر و به پلیس آگاهی شهرستان منتقل کردند.
سرهنگ فضلی علیشاه مطرح کرد: متهمان ابتدا منکر هرگونه سرقت بودند اما در مواجهه با مدارک و مستندات ماموران به 14 فقره سرقت از اماکن خصوصی در بخش چندار اعتراف کردند و در بازرسی از مخفیگاه آنان مقادیر زیادی لوازم سرقتی منزل کشف شد.
فرمانده انتظامی شهرستان ساوجبلاغ با اشاره به دستگیری یک نفر مالخر اموال سرقتی در این راستا افزود: متهمان پس از سرقت لوازم اماکن خصوصی، آن ها را به مخفیگاه مالخرها انتقال می دادند و با قیمت ناچیزی به فروش می رساندند؛ پس ازتشکیل پرونده، متهمان جهت سیر مراحل قانونی به همراه اموال سرقتی، تحویل مراجع قضایی شدند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
محسن کیایی: در همه جای کشور ما فساد وجود دارد! (فیلم)
ارسال نظر