محمودرضا رضایی مدیرعامل شرکت مخابرات سیستان و بلوچستان گفت: سه دکل مخابراتی در جنوب استان اواخر اسفند سال گذشته و اوایل فروردین توسط سارقان تخریب شده و به سرقت رفت که این امر باعث اختلال و قطعی تلفن همراه و اینترنت در بخشی از این مناطق شد.

محمودرضا رضایی اظهار داشت: سرقت تجهیزات مخابراتی در شهر‌ها و جاده‌های سیستان و بلوچستان میلیون‌ها تومان خسارت به بیت المال وارد می‌کند.

وی گفت: با وجود اینکه این استان ۱۱ و نیم درصد مساحت کشور را در بر گرفته و تقریبا نزدیک به ۱۰۰ درصد جاده‌های اصلی سیستان و بلوچستان زیر پوشش تلفن همراه هستند، اما به دلیل سرقت‌هایی که صورت می‌گیرد در هر مرحله یک قسمت از جاده از پوشش خارج می‌شود.

مدیرعامل شرکت مخابرات سیستان و بلوچستان افزود: هم اینک حدود ۳۰ هزار مشترک به سبب سرقت تجهیزات و کابل‌های مخابراتی دچار مشکل شده اند و ارتباط برایشان امکانپذیر نیست که البته این آمار به دلیل سرقت و نصب مجدد تجهیزات افزایش یا کاهش پیدا می‌کند.

وی بیان کرد: سال گذشته حدود چهار میلیارد تومان تنها بابت خرید تجهیزات به سرقت رفته هزینه شده است.

رضایی گفت: سارقان برای مبالغ ناچیز که از فروش این تجهیزات عایدشان می‌شود خسارت‌های چند صد میلیونی به بیت المال وارد می‌کنند، زیرا برای نصب مجدد تجهیزات به سرقت رفته هزینه مالی و انسانی زیادی صرف می‌شود.

وی افزود: هرنوع اقدامی از قبیل: ایمن سازی، نصب درب‌های ضد سرقت، اجرای دیوار بتنی، سیم خاردار، شاخ گوزنی و ... با هزینه‌های هنگفت در قالب استحکام سازی برای جلوگیری از سرقت‌ها انجام شده، اما همچنان دزدی‌ها صورت می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت مخابرات استان اظهار داشت: با سرقت کابل‌های مخابراتی و قطع اتصال در جاده‌ها امکان دارد جان هموطنانمان به خطر بیافتد که باید در این زمینه فرهنگ سازی لازم انجام شود.

وی با اشاره به ایام نوروز و حجم زیاد مسافر در کوه خواجه گفت: امسال با توجه به ازدیاد مسافر در این منطقه محدودیت در کانکس داشتیم، اما با وجود این با تمام توان سعی کردیم مسافران کمتر دچار مشکل شوند و در دیگر نقاط استان اقدامات خوبی انجام شد که اگر سرقت‌ها نباشد هیچگونه مشکلی نخواهیم داشت.

سرقت تجهیزات و کابل‌های مخابراتی در چند مرحله از محدوده کوی قدس زاهدان دامنگیر خبرگزاری جمهوری اسلامی نیز شده بطوریکه در سه روز گذشته تلفن‌ها و اینترنت ایرنا مرکز استان قطع شد که با تلاش تکنسین‌های شرکت مخابرات فعلا ارتباط تلفنی برقرار، اما اینترنت همچنان قطع است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

اخبار تاپ حوادث