به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، سردار علی آزادی Freedom گفت: در پی دریافت شکوائیه مبنی بر برداشت اینترنتی به مبلغ معلوم از حساب احدی از شهروندان، موضوع ضمن تشکیل پرونده، تا شناسایی و دستگیری عامل یا عاملین بزه مربوطه در دستور کار کارشناسان پلیس Police فتا قرار گرفت.

وی خاطر‌نشان‌کرد: با اقدامات فنی و شیوه و شگرد‌های خاص پلیسی متهمین به تعداد ۲ نفر به هویت‌های معلوم در یکی از استان‌های همجوار شناسایی با هماهنگی و اخذ دستور قضایی اکیپی از کارآگاهان این پلیس به محل سکونت متهمین اعزام و ضمن توقیف کلیه ادله‌های دیجیتالی نامبرده‌ها دستگیر و به پلیس فتا دلالت شدند.

سردار آزادی ادامه داد: در بازجویی‌های اولیه متهمین منکر هرگونه بزه ارتکابی می‌شد، ولی پس از مواجهه شدن با مستندات و مدارک جمع‌آوری شده از سوی کارشناسان به بزه ارتکابی معترف شدند.

وی گفت: متهمین در اظهارات خود بیان داشتند در شبکه اجتماعی تلگرام Telegram عضو می‌باشند که با طراحی و فروش ربات تلگرامی قربانیان را به درگاه‌های جعلی بانکی "فیشینیگ"هدایت می‌نمودند و پس از تحصیل اطلاعات کارت بانکی و رمز دوم حساب قربانیان اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب آن‌ها می‌نمودند.

فرمانده انتظامی استان زنجان ادامه داد: متهمان در اظهارات خود به برداشت غیرمجاز از حساب ۲۵۰ نفر با بیش از ۲ میلیارد ریال این طریق معترف و انگیزه خودشان را کسب منافع مالی بیان نمودند.

سردار آزادی با بیان اینکه حفظ و نگهداری کارت بانکی و اطلاعات آن یک ضرورت است، از همشهریان و کاربران خواست به هیچ‌وجه اطلاعات شخصی خود را در اختیار دیگران قرار ندهند و در هنگام خرید‌های اینترنتی و پرداخت وجه از طریق درگاه‌های بانکی به اصالت و جعلی نبودن این درگاه‌ها دقت نمایند و به یاد داشته باشند یک درگاه بانکی با "https" آغاز می‌شود، لذا همواره این موضوع را مد نظر داشته باشند و دقت نمایند تا در دام فیشینگ نیفتند.

فرمانده انتظامی استان زنجان در پایان از شهروندان خواست تا در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک، آن را از طریق ۱۱۰ یا وب سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند.

وبگردی