دستگیری عامل فروش اطلاعات مشترکان تلفن همراه
رکنا: فرمانده پلیس زابل از دستگیری فردی که با سوء استفاده، اطلاعات مشترکین را در اختیار دیگران قرار می داد، خبر داد.

سرهنگ غلامرضا نجابت گفت: کاراگاهان پلیس Police در پی دریافت گزارشی مبنی بر اینکه یک فرد سودجو که در نمایندگی های امور مشترکین یکی از اپراتور های مشغول فعالیت بوده و با سو استفاده و دریافت وجه، اطلاعات مالکین سیم کارت ها را در اختیار دیگران قرار می دهد، بررسی موضوع آغاز شد.
فرمانده انتظامی شهرستان زابل افزود: پس از انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی، متهم مورد نظر شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر شد.
این مقام انتظامی تصریح کرد: متهم در تحقیقات کاراگان پلیس به سوء استفاده از پورتال یکی از اپراتورها و دریافت وجه اقدام به ارائه اطلاعات مالکین سیم کارت های مشترکین به دیگران می کرده است.
این مقام انتظامی خاطر نشان کرد: متهم پس از تکمیل تحقیقات به مراجع قضایی معرفی شد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
دریاچه زریوار ،یکی از زیباترین دریاچههای آب شیرین ایران در مریوان + فیلم
ارسال نظر